Now Reading
Kovo horoskopas verslininkams

Kovo horoskopas verslininkams

Kovo horoskopas verslininkams

Astrologė Daiva Markauskienė

Astrologė Daiva Markauskienė siūlo astrologinę kovo prognozę visiems, kuriems rūpi pinigai, turintiems ar planuojantiems savo verslą.
 

Avinas – lyderis iš prigimties, noriai besiimantis savarankiško verslo. Labiausiai jam tinka „vyriškos“ sritys (metalai, ginklai, automobiliai ir pan.), nepraminti takai. 

Kovo mėnuo – puikus metas apmąstyti verslo planus, kils nemažai originalių idėjų, galite neblogai uždirbti. Mėnesio viduryje gausite viliojančių pasiūlymų. Verta apie tai pamąstyti, tik neleiskite sprendimo diktuoti godumui. Nuo kovo pabaigos atkusite ir imsitės aktyvios veiklos. Svarbių darbų, sandėrių pradžiai neblogos kovo 26–28 dienos. Bet 29–30 dienomis būkite ypač atsargūs – gali užgriūti mokesčių, kredito problemos.

Jautis labiau pasitiki garantuotomis, ramesnėmis verslo sritimis, susijusiomis su statybomis, grožio pramone ar audito, finansų apskaitos paslaugomis. Jo stiprybė – blaivus, sveikas protas, ekonomiškumas, gebėjimas tvarkyti finansus.

Kovas nėra tinkamas naujų darbų pradžiai, tačiau galite neblogai uždirbti tęsdami įprastinę veiklą. Tyliai apmąstykite ateities planus, ieškokite patikimų sąjungininkų, tinkamo kolektyvo, pasirūpinkite tvirtu užnugariu. Mėnesio viduryje (12–14 d.) tapsite svarbūs, pastebimi, daug kas priklausys nuo Jūsų – galite pakelti savo autoritetą, tačiau venkite egoizmo. Verslo sandėriams, pirkiniams palankios kovo 28–29 dienos. 

Dvyniams tinkamiausias prekybos ar žiniasklaidos verslas. Jie mėgsta pokyčius, išbando įvairias sritis. Jų stiprybė – rinkodara, gausūs kontaktai, gebėjimas greitai reaguoti į pokyčius ir prie jų prisitaikyti.

Pastaruoju metu nemažai galvojate apie karjeros galimybes, tačiau iki rudens Jūsų asmeninė iniciatyva gerokai apribota, tad daug kas priklausys nuo partnerių. Kovo mėnesį gali nemažai padėti draugai, sėkminga komandinė veikla, tik neįsipainiokite į slaptas intrigas.

Vėžiui sėkmingiausios verslo sritys – nekilnojamasis turtas, restoranų, viešbučių verslas, skysčių pramonė, vaikų ugdymo sritys. Tai slapti lyderiai, savu ritmu nepastebimai realizuojantys savo sumanymus. 

Kovo mėnuo – puikus laikas savo veiklai pristatyti: būsite populiarūs, matomi, tartum iškilę ant bangos. Partnerystės sandėriams neblogos kovo 12–14 dienos, tačiau tuo pat metu bus patikrinta Jūsų draugystė, santykių su draugais etika. Mėnesio pabaigoje dėmesys nukryps ambicingų užmojų link. Kovo 26–28 dienos sėkmingos naujai pažvelgti į karjeros sritį, tačiau paskutinėmis mėnesio dienomis pasisaugokite kontroliuojančių instancijų. 

Liūtas – lyderis, vadovas iš prigimties. Nemėgsta rutininio darbo, užtat puikiai moka jį paskirstyti kitiems. Jo jėga – kūrybingumas, žavesys, autoriteto jėga. Ypatingos sėkmės jis gali sulaukti pramogų versle.

Kovo pradžioje geriau kiek pabūti šešėlyje. Verslo sėkmė priklausys nuo įstatymų išmanymo bei įtakingų globėjų palankumo, ypač jis tikėtinas kovo 12–14 dienomis, kaip ir finansinė sėkmė, tačiau neparsiduokite pats. Mėnesio pabaigoje ir vėl grįš Jūsų „švytėjimas“ – palanku eiti į viešumą, plačiai pristatyti savo veiklą.

Mergelei arčiau širdies smulkusis verslas, nes ji nemėgsta rizikuoti. Tinkamos sritys – administravimas, amatai, medicina, apskaitos paslaugos.

Nuo kovo vidurio 9-iems mėnesiams tarsi gausite nematomą apsaugą, šviesią globą. Aktualios bus partnerystės problemos, ne kartą permąstysite ir peržiūrėsite jų tinkamumą (arba ne). Nuo šių sprendimų daug kas priklausys. Kovo 12–14 dienomis galite gauti viliojančių pasiūlymų iš užsienio. Apmąstykite juos. Gerai patikrinę ir neradę „paslėpto pamušalo“, 26–28 dienomis galite pasirašyti sutartis.

Svarstyklėms geriausia verslą kurti ne vienoms, o drauge su partneriu. Tinkamiausios sritys – reprezentaciniai renginiai, architektūra, teisinės paslaugos.

Kovą užgrius nemažai darbų, tačiau svarbu ir pasirūpinti sveikata. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų iš verslo partnerių – verta į juos įsiklausyti. Kovo viduryje, 12–14 dienomis, galimos sėkmingos nekilnojamojo turto pirkimo operacijos, tačiau labai atidžiai sekite, kad viskas būtų teisėta ir juridiškai tinkamai sutvarkyta. Sutartims sudaryti, savo veiklai pristatyti tinkamiausias laikas – kovo 26–28 dienos.

Skorpionas – stambiojo verslo karalius. Jis gali imtis įvairių veiklų, kur sukasi dideli pinigai – jis jų nebijo ir geba valdyti. Tai jam suteikia įgimta stipri valia, drąsa rizikuoti, gebėjimas aptikti priešininkų silpnąsias vietas, o pačiam, kaip Feniksui, atgimti iš pelenų. 

Sėkmingesnė Jums kovo pirmoji pusė: 12–16 dienomis galite nemažai pasiekti pasitelkę į pagalbą savo žavesį, partnerius ar pažintis. Paskutinę dekadą užgrius daugiau rutininių darbų, teks pasirūpinti sveikata.

Šaulys – vadovas, lyderis iš prigimties. Dažniausiai jis dairosi verslo, susijusio su tarptautiniais projektais, leidyba, švietimu ir aviacija, urbanistika – jam artima viskas, kas reikalauja plataus užmojo. Tiesa, greta jam reikėtų turėti gerų vykdytojų.

Šiuo laikotarpiu Jūsų verslas patiria virsmą, tačiau pirmiausia svarbu suprasti, kas apskritai yra svarbiausia Jums pačiam. Kovo mėnesį teks nemažai rūpintis šeima, vaikais, o kur dar užgriuvę rutininiai darbai, pareigos… Tiesa, darbinės pajamos neblogos, bet ne tokios, kokių norėtųsi. Kovas – neblogas metas apmąstyti nekilnojamojo turto situaciją, tačiau nereikėtų pulti veikti. 12–14 dienomis galite gauti viliojančių uždarbio pasiūlymų, tačiau priimkite tik tuos, kurie paremti sąžiningu darbu. Nesusigundykite avantiūromis pralobti per vieną naktį.

Ožiaragis – puikus strategas. Jis nepradės verslo, kol nežinos, ko nori. Jo jėga – didžiulis pareigingumas, atsparumas, kantrybė, gebėjimas pasiekti užsibrėžtą tikslą. Jo sėkmė ateina sulaukus brandaus amžiaus.

Patiriate esminį virsmą, tačiau, kita vertus, būtent Jūs nešate didžiąją šio laikotarpio naštą. Kovą Jums palankios dvi kryptys – prekybos organizavimas, kvalifikacijos kėlimas bei namų, nekilnojamojo turto, kreditų reikalai, kurie pareikalaus iš tiesų daug dėmesio, jėgų. Sunkiausiai jie užgrius pačioje mėnesio pabaigoje, 29–30 dienomis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vandenis verslo imasi dėl asmeninės laisvės poreikio. Greičiausiai tas verslas bus susijęs su informacinėmis technologijomis, moksline veikla, kompiuteriniu dizainu ar socialiniais projektais, inovacijomis.

Kovo mėnesį Jums perspektyvu domėtis naujovėmis bei jų pritaikymu, kelti kvalifikaciją. Tai neblogas metas prekiauti, kontaktams užmegzti – iš to galima neblogai uždirbti. Kita vertus, norėsis ir grožio namuose. Mėnesio viduryje gali būti neblogų nekilnojamojo turto įsigijimo pasiūlymų, tačiau viskas turi būti teisėta ir „pagal kišenę“.

Žuvys nemėgsta reklamuotis. Verslas pats savaime joms nėra labai svarbus – tai savotiška saviraiškos forma, todėl geriau, kad jis kuo nors sietųsi su menais, medicina, rekreacija, dvasine pagalba ir panašiais dalykais. 

Kovo viduryje galimi perspektyvūs pasiūlymai iš draugų, pažįstamų, tačiau sėkmė priklausys nuo to, ar santykiai su jais yra etiški. Mėnesio pabaigoje, 26–28 dienomis, gali kilti išganingų idėjų, kaip užsidirbti, galite sulaukti ir patrauklaus darbo pasiūlymo. Įsiklausykite į juos – jie tikrai vertingi ir skatinantys tobulėti.

„Kviečiu mokytis pažinti save „Gyvosios astrologijos“ kursuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje.

I kursas „Gimimo horoskopo analizė“
II kursas „Prognozavimo pradmenys, suderinamumas“
Vilniuje ir Kaune kursai vyks kartą per savaitę: Kaune trečiadieniais, Vilniuje savaitgaliais. Iš viso 10 mokymų po 4 valandas. Klaipėdoje kursai vyks kartą per mėnesį, savaitgaliais, – 5 pamokos po 8 valandas.
Būtina išankstinė registracija adresu [email protected]. Kursus veda Daiva Makauskienė. Išsamesnė informacija Dharma.lt, tel. 8 612 96 007.


Šis straipsnis publikuotas kovo mėnesio „Laikas.lt“ žurnale tema PINIGAI, kurį galite rasti Vilniaus ir Kauno viešose vietose arba čia. Kiti numerio straipsniai:

Pinigai: kaip juos valdyti?
Pusmetis internete – priklausomybė tarp 4 sienų (Interviu)
Londone dirbanti Monika: „Svarbiausia – noras ir motyvacija“ (Interviu)
Aistra muzikai – A. Lastauskaitės sėkmės garantas (Interviu)
„Estomanės Giedrės istorija“ (Interviu)
Kaip Jonas Jonikaitis darbą rado (Interviu)
„Čiop Čiop“– maistas „be dramų“
Kino teatrai Lietuvoje: mažieji dovydai prieš „ Forumo“ Galijotą?
Kiek monetų gatvės muzikanto kepurėje? (Foto)
Pasidaryk Pats. Nori interneto tinklalapio – susikurk! (Foto)
Biuruose – ne tik kostiumai (Foto)
Kaip turkiškas kebabas virto lietuvišku (Foto)
Kaip netapti apsimetėlio jogos mokytojo pelno šaltiniu?
Motoakrobatiko Aro variklis – adrenalinas (Foto)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top