Now Reading
Victoria Beckham: „Mano sudėjimas vidutinis, kaip daugumos“

Victoria Beckham: „Mano sudėjimas vidutinis, kaip daugumos“

Victoria Beckham: „Mano sudėjimas vidutinis

Laikas.lt

dailymail.co.uk

Buvusi grupės Spice Girls narė, garsaus futbolininko Davido Beckhamo žmona, keturių vaikų mama, o dabar dar ir mados dizainerė Victoria Beckham susipainiojo: ilgą laiką žiniasklaidai pasakojusi apie savo dietas dabar moteris kalba, kad jos sudėjimas, kaip didžiosios dalies bričių. 

Statistika moteriai nepritaria: didžioji dalis bričių vilki 16 dydžio (atitinka L) drabužius, tuo tarpu smulkios garsenybės dydis beveik modeliškas – 6 (atitinka S). Victoria Beckham, be visų aukščiau išvardintų nuopelnų, žinoma dėl savo itin griežtų dietų – kurį laiką ji valgė tik endameme pupas (termiškai apdorotos ne iki galo sunokusios sojų pupelės) bei šaldytas vynuoges, o įprastai maitinasi garuose virta žuvimi bei žaliomis daržovėmis. 

Garsenybė teigia, kad ne tik ji pati yra paprasta moteris, bet ir jos kuriami drabužiai tinkami daugeliui. Šiandien daugelis yra aktorė Jennifer Lawrence bei Beyoncé ir daugelis, kurie turi kelis papildomus tūkstančius kišenėje. Pati dizainerė pasakoja, kad labiausiai norėtų išvysti savo drabužiais vilkinčią aktorę
Tilda Swinton (pastaroji, beje, tikra „ryžaplaukė“, tad turėtų sunerimti): „Ji intriguojanti, labai stilinga ir tikrai supranta madą“, – pasakoja Victoria.

Kalbėdama apie madą ponia Beckham Miuccia Prada įvardija, kaip savo mėgstamiausią dizainerę: „Ji mane verčia iš koto. Ji geniali. Nesu jos sutikusi, bet viskas, ką ji daro yra genialu – plaukai, makiažas, pristatymai, viskas mane žavi.“ 

Victoria bei Miuccia drabužiai labai skirtingi, tačiau abi dizainerės turi vieną bendrą bruožą – jos dažnai dėvi pačių sukurtus drabužius. Victoria pasakoja, kad tokiu būdu ji labiau priartėja prie savo klienčių. Kurdama savo drabužius ji pati juos matuojasi ir tik tuomet perduoda juos modeliams: „Aš taip dirbu. Man buvo labai sunku, kai mano kūnas pasikeitė, kai laukiausi ir negalėjau to daryti. Bandydavau ant savęs kažkaip paskleisti audinį ir labiau dalyvauti procese.“

Laukdamasi moteris beveik nesutrumpino savo darbų sąrašo, aktyviai rengė kolekcijų pristatymus bei užsitvirtino savo, kaip mados dizainerės, statusą – to puikus įrodymas yra laimėjimas Britų Mados Apdovanojimuose (angl. British Fashion Awards).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Nulipusi nuo scenos supratau, kad tris kartus apsiverkiau, nepadėkojau tiems, kuriems norėjau, pasirodžiau visiška nevykėlė. Kita vertus, žmonės pamatė, kokia aš iš tiesų esu. Tiesą sakant, žymiau geriau jausčiausi, jei apdovanojimus žiūrėčiau per televizorių, apsirengusi pižamą, viešbutyje su David`u ir vaikais,“ – apie apdovanojimų įteikimo ceremoniją pasakoja moteris. 

Panašu, kad Victoria Beckham pavargo nuo žiniasklaidos kuriamo jos, kaip šaltos ir santūrios, visada pasitempusios ir savimi perdėtai besirūpinančios moters, įvaizdžio ir stengiasi visuomenei įrodyti, kad ji paprasta, vidutinio sudėjimo moteris, kurianti drabužius tokioms pat moterims.

Žinoma, žvelgiant į jos nuotraukas Harper`s Bazar žurnale, kuriam ji pozavo apsirengusi vintažinius primenančiais maudymosi kostiumėlius, priverčia smarkiai abejoti tiek Victoria Beckham vidutine figūra, tiek ir jos visoms moterims įprastu gyvenimu. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top