Now Reading
Savaitgalio receptas. Kumpio suktinukai su sūriu ir pievagrybiais

Savaitgalio receptas. Kumpio suktinukai su sūriu ir pievagrybiais

Savaitgalio receptas. Kumpio suktinukai su sūriu ir pievagrybiais

Laikas.lt

Šiltam savaitgaliui pagardinti siūlome skanių užkandžių receptą. Jūsų dėmesiui ir skrandžiui – kumpio suktinukai su sūriu ir pievagrybiais.

Ingredientai:

pievagrybiai, 250 g
sviestas, 2 šaukštai
miltai, 2 šaukštai
grietinė, 1/8 l
baltas vynas, 1/8 l
8 plonos virto kumpio riekelės
2 maži pomidorai
tarkuotas fermentinis sūris, 75 g
druska
malti baltieji pipirai
1 kiaušinis
petražolės

Kaip gaminti:

pievagrybių griežinėlius pakepinkite su sviestu, išgriebkite. Į ištirpdytą sviestą suberkite miltus, pagardinkite baltu vynu bei grietinėle, pakaitinkite, kol padažas sutirštės. Pagardinkite prieskoniais. Sudėkite pakepintus pievagrybius, įmuškite kiaušinį, suberkite sūrį. Gerai išmaišykite.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ant kumpio riekelių uždėkite įdaro, susukite ir sudėkite į aliejumi išteptą kepimo indą. Papuoškite pomidorų griežinėliais ir pabarstykite druska. Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol apskrus.

Skanaus! Daugiau receptų rasite čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top