Now Reading
Zumba – ir už gerą laisvalaikį, ir už gyvūnus

Zumba – ir už gerą laisvalaikį, ir už gyvūnus

Zumba - ir už gerą laisvalaikį

Laikas.lt

Zumba daugeliui lietuvių jau pažįstama, tačiau dabar šis žodis įgauna naują prasmę ir tampa ne tik aktyvaus laisvalaikio forma, bet ir socialiai atsakingu reiškiniu. Zumba mėgėjai, o taip pat ir smalsuoliai, kurie nedrįso, tačiau norėjo išbandyti (o gal tik šiandien išgirdo) kviečiami prisijungti prie zumba akcijos už S.O.S. gyvūnus balandžio 27 d.

Zumba yra Lotynų Amerikos šokių įkvėpta fitneso programa, kuri savyje talpina salsos, sambos bei gatvės šokio elementus. Įdomu ir tai, kad čia galima atrasti net kovinių menų bei pilvo šokio detalių. Šią programą prieš kiek daugiau nei du dešimtmečius Kolumbijoje sukūrė šokėjas ir choreografas Alberto Perezas.

Alberto Perezas ilgą laiką vedė aerobikos treniruotes, o į vieną iš jų pamiršo atsinešti tinkamos muzikos. Kūrybingas treneris nesutriko ir sportavo pagal tuos įrašus, kuriuos tądien turėjo. Supratęs, jog aerobikos pratimų ir salsos muzikos derinys patinka žmonėms vyras sugalvojo zumba.

Zumba trenerė Karina kviečia vilniečius bei miesto svečius balandžio 27 – ąją susirinkti prie Baltojo tilto. Sportas ir gerai praleistas laikas padės beglobiams gyvūnams, kadangi lėšos už bilietus bus skirtos skirtos „SOS gyvūnams“ – pabaigti pastatų stogus prieglaudoje, aptverti jų gyvenamą teritoriją tvora, įrengti jiems guolius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nelikte abejingi – padėkite likimo nuskriaustiems mažiesiems draugams, o kartu sutvirtinkite savo kūną ir prasmingai praleiskite laiką.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top