Now Reading
Karštai dienai – namų gamybos močiutės ledai

Karštai dienai – namų gamybos močiutės ledai

Karštai dienai - namų gamybos močiutės ledai

mamosreceptai.lt

Vasariškam gegužės mėnesiui puikiai tinka namų gamybos ledai.

Ingredientai:

200 gramų natūralaus jogurto,
100 gramų grietinėlės,
100 gramų cukraus pudros,
1 kiaušinis,
2 šaukštai medaus

Gaminimas

Ledų pagrindas
Kiaušinį išsukame su cukraus pudra, tada sudedame likusius produktus ir gerai išmaišome.
Dedame į indą ir į šaldymo kamerą.

Pastaba
Ledus galite pasiruošti skirtingų skonių:

1. Kavos ledai
Į ledų masę įmaišykite šaukštelį tirpios kavos ir šaukštelį kakavos bei du šaukštus kreminio likerio.

2. Vaisiniai ledai
Į ledų masę įmaišykite uogienės, o jei norite kad uogienė nesusimaišytų su ledais ir būtų kaip įdaras, dėkite uogienės tik per vidurį išilgai, nemaišykite ir užpilkite likusia ledų mase.

3. Karališkos karamelės ledai
Pusę stiklinės pieno, pusę stiklinės cukraus, 20 g sviesto ir šaukštą medaus išmaišykite bei virkite, kol masė sutirštės. Kai masė paruduos, į ją sudėkite smulkintus graikiškus riešutus ir supilkite į ledų masę, užklodami vėl ledų mase.

4. Šokoladiniai ledai
Į ledų masę įmaišykite tris šaukštelius kakavos ir prikapokite šokolado drožlių. Viską išmaišykite.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

5. Trapučiai ledai
Sulaužykite gabaliukais šokoladinius saisainius, sutrupinkite šokoladą, dėkite šaukštelį kakavos ir įmaišykite į ledų masę.

6. Kokosiniai ledai
Kokosų drožles sumaišykite su kokosų pienu ir apvirkite 5 minutes. Tada įmaišykite į ledų masę.
Priedus galite pasirinkti pagal savo skonį. Labai tinka ir bananai ir riešutais, ir kiti ingredientai. Galite patiekti su keptais vaisiais ar pyragu.

Taip pat rekomenduoju ledus užpilti karštu šokoladu, šilta karamele, arba lašeliu espreso kavos. Papuoškite kapotais migdolais ar rome apvirtomis razinomis bei cinamonu ar kakava. Skanaus.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top