Now Reading
Šuniškas gyvenimas Jungtinės Karalystės Parlamente

Šuniškas gyvenimas Jungtinės Karalystės Parlamente

Šuniškas gyvenimas Jungtinės Karalystės Parlamente

Laikas.lt
Parengta pagal dailymail.co.uk informaciją.

Energetikos ministras Gregas Barkeris į parlamento koridorius įnešė naujos gyvybės – vyras į darbą atsiveda savo taksą vardu Otto. Šiandien didžioji dalis kolegų džiaugiasi gyvybingu šuneliu vikriai besisukiojančiu aplink, tačiau, kuomet politikas ėmė šildyti Otto pagalvėlę mikrobangėje darbuotojai sunerimo.

„Prie šuns pripratome, tačiau šildyti jo pagalvę mūsų mikrobangėje… Kurioje mes šildomės savo pietus… Tai tik parodo, kad ministrui šuo rūpi labiau nei darbuotojai,“ – piktinosi Grego Barkerio kolega.
Jam antrino ir kiti darbuotojai: „Nebesinaudoju ta mikrobange. Man tai atrodo nehigieniška. Tas šuo nuolat malasi aplink, reikia žiūrėti po kojom, kad neužkliūti ir nesutrypti jo.“

Keistai turėtų jaustis ne tik darbuotojai, bet ir ministerijoje besilankys energetikos specialistai bei šioje srityje dirbantys verslininkai – visai neseniai rimtas susitikimas buvo nutrauktas, kadangi mažąjam Otto prisireikė į tualetą, tad rūpestingas šeimininkas nutraukė debatus ir nuėjo vedžioti šuns.

Nepaisant pasitaikančios kritikos Otto yra populiariausias komandos narys ir net gauna gerbėjų laiškų. Natūralu, juk net moksliškai įrodyta, jog šunys pakelia nuotaiką: „Šunelis suvienija žmones, o tai labai svarbu dirbant tokį darbą. Jeigu nueinu į ministro kabinetą ir ten nebūna Otto, tai nusimenu,“ – pasakojo taksui neabejingas ministerijos darbuotojas. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top