Now Reading
„Tamsta muzika“ festivalis – tau ir tavo draugams (Foto)

„Tamsta muzika“ festivalis – tau ir tavo draugams (Foto)

„Tamsta muzika“ festivalis – tau ir tavo draugams (Foto)

Laikas.lt

Vasara – festivalių metas, tačiau vienas bene laukiamiausių – liepos 20–22 d. Varėnos saloje „Dainų slėnis“ vyksiantis „Tamsta muzika“ festivalis.

Per ketverius gyvavimo metus šis renginys jau tapo susitikimų vieta draugams iš viso pasaulio.
„Į festivalį planuoja susirinkti visi – mūsų draugai parskrenda net iš Vietnamo, o kiti pažįstami užsieniečiai derino savo viešnagę Lietuvoje su „Tamsta“ festivalio datomis. Čia gali sutikti seniai matytą pažįstamą, užsienyje gyvenančius ir vasarai į namus grįžtančius lietuvius, naujus draugus iš pernai metų festivalio ar net kaimynus“, – pasakoja vienas organizatorių Aurimas Rimeikis.

Iš anksto planuoti susitikti „Tamsta muzikoje“ tikrai verta – festivalyje dalyvaus net trys užsienio žvaigždės: Sam Sparro (Australija), „Brazilian girls“ (New York), „Electric wire hustle“ (Naujoji Zelandija). Iš lietuviškų atlikėjų čia matysime Andrių Mamontovą, „Antį“, Mantą Jankavičių, Leon Somov&Jazzu, G&G Sindikatą, „The ball and chain“, Lemon Joy, o Amerikoje gyvenanti dainininkė Monika Liu pirmą kartą būtent „Tamsta scenoje“ pristatys savo autorines dainas su muzikantais iš Londono.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kad į renginį galėtų patekti visi norintys, festivalio organizatoriai pasirūpino įvairiomis nuolaidomis: su „Labas“ kortele bilietai kainuos perpus pigiau, o turintys bilietus į festivalį galės vykti „Lietuvos geležinkelių“ traukiniais su 50% nuolaida. Be to, vaikai iki 10 metų bus įleidžiami nemokamai, o iki 16 metų – su 40% nuolaida, žinoma, tik su tėvais.

Festivalis laukia visų – jaunimo, šeimų, jis draugiškas gamtai ir gyvūnams – čia galima atsivežti net savo mylimą šunį. Jam bilietų nereikia, tačiau visi kiti raginami paskubėti – bilietų kiekis ribotas, o ir kaina žada kilti.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top