Now Reading
Kaip išsirinkti maudymosi kostiumėlį, paslėpsiantį figūros trūkumus? (foto)

Kaip išsirinkti maudymosi kostiumėlį, paslėpsiantį figūros trūkumus? (foto)

Kaip išsirinkti maudymosi kostiumėlį

Parengta pagal dailymail.co.uk informaciją

Vasaros sezono maudymosi kostiumėlių pirkimu tikriausiai džiaugiasi tik lieknos merginos, o visoms kitoms, po žiemos dar nepėjusioms atsikratyti priaugtų kilogramų, gerokai pradeda skaudėti galvą, kamuoja savigrauža, o mintyse kirba aibės pasižadėjimų sportuoti ar laikytis dietos. Siūlome mylėti save tokias, kokios esate, o figūros netobulumus paslėpti moteriškomis gudrybėmis.

Plokščias pilvukas. Pasirinkite maudymosi kostiumėlį, kuris parauktas ties pilvu – taip paslėpsite netobulą pilvuką. Liemenėlė su pakietinimais bei gilūs iškirpimai ties klubais padidins smėlio laikrodžio figūros efektą.
Didesnė krūtinė. Norėdamos pabrėžti krūtinę rinkitės tiesią iškirptę, ties krūtine klostytą medžiagą bei liemenėlę su pakietinimais.
Lieknas liemuo. Liekno liemens efektą geriausiai sukurti pasirinkus maudymosi kostiumėlį, kuris margintas stambiu raštu ties pilvu bei smulkesniais raštais šonuose. Idealu būtų, kad šonuose esanti medžiaga būtų truputį paraukta.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dailesnis užpakaliukas. Jeigu manote, kad jūsų užpakaliukas kiek per didelis, tai rinkitės maudymosi kostiumėlį su sijonėliu, dengiančiu šlaunis.
Ilgesnės kojos. Ilgesnių kojų efektą sukuria gilūs iškirpimai ties klubais.
Siauresni klubai
. Klubus optiškai siaurina pailgintos kelnaitės, taip pat vertėtų rinktis stambiai marginto rašto maudymosi kostiumėlį.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top