Now Reading
Mažesnė telefono sąskaita – daugiau pinigų vakarėliams!

Mažesnė telefono sąskaita – daugiau pinigų vakarėliams!

Mažesnė telefono sąskaita – daugiau pinigų vakarėliams!

Laikas.lt

Globalizacijos laikais, kai nei atstumai, nei kalbos barjerai nebėra didelė problema, keliaujame tikrai daugiau – vykstame į užsienį ne tik darbo reikalais ar norėdami pailsėti, bet ir lankome draugus ar tiesiog suplanuojame trankų savaitgalį.

Niekam ne paslaptis, kad net ir trumpa kelionė ar audringesnis vakarėlis svečioje šalyje piniginę ištuština daug ženkliau nei laisvalaikio pramogos Lietuvoje. O skaičiukai sąskaitoje susitraukia dar labiau, kai tenka apmokėti telefono sąskaitą. Juk paskambinti užsienyje gyvenantiems draugams, išsikviesti taksi ar tiesiog pasidalyti įspūdžiais su namuose likusiais šeimos nariais bei bičiuliais, tai reikia…

Žinoma, teoriškai būtų galima paprasčiausiai susilaikyti nuo skambučių, riboti juos ar net išjungti telefoną, tačiau teorija dažnai ir lieka tik teorija. Neabejojame, kad prie savo telefono esate prisirišę ne ką mažiau nei prie gerai leidžiamo laiko klube ar šokių iki paryčių, o kur dar nuobodulys laukiant eilėje prie baro arba oro uoste – juk telefono maigymas jau seniai tapo neatsiejamu įpročiu.

Šiuolaikinis žmogus, kuris nemažai keliauja darbo reikalais ar norėdamas pasilinksminti net nesvarsto galimybės palikti telefoną namuose. Jeigu norite sutaupyti pinigų, tai TravelSim kortelė Jums būtina! Taip, mobiliojo ryšio kompanijos siūlo paslaugų keliaujantiems (t. y. roamingą), tačiau pastarųjų tarifai taupyti anaiptol nepadeda. Pasirinkę TravelSim, tarptautinio ryšio sąskaitas sumažinsite net iki 90 proc.! Žinote, ką tai reiškia? Ogi daugiau pinigų pramogoms, vakarėliams ir kokybiškam laisvalaikiui užsienyje!

Kodėl TravelSim?

TravelSim – tai tarptautinio mobiliojo ryšio SIM kortelė su patraukliais tarptautiniais ir tarptinkliniais tarifais. Ši paslauga leidžia dažnai keliaujantiems žmonėms sumažinti mobiliojo ryšio paslaugų sąskaitą iki minimumo. Tai ne tik mobiliojo ryšio kortelė, bet ir būtinų bei patogių telekomunikacinių paslaugų kompleksas – nemokamų skambučių priėmimas 123 šalyse (su TravelSim+USA kortele nemokamas skambučių priėmimas JAV), duomenų perdavimas, nemokamos SMS žinutės iš savitarnos svetainės, balso paštas, autoatsakiklis, abonento geografinės vietos nustatymo telemetrijos paslauga, fakso gavimas ir informavimas apie praleistą skambutį. Svarbu ir tai, kad dabar yra tinkamiausias laikas įsigyti TravelSim, nes nuo liepos 1 – osios mažėja ryšio paslaugų kainos Europoje!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ar tai tikrai pigu?

Tikrai! Jeigu vakarėlio metu neišgertumėte trijų kokteilių, tai jau galėtumėte nusipirkti TravelSim. Kalbintas TravelSim vartotojas pasakoja, kad jį pirmiausia suintrigavo galimybė į tarptautinius skambučius atsiliepti nemokamai, o užsisakęs paslaugą vyras suprato, jog TravelSim nauda ženkliai didesnė. Jam antrina ir keliauti mėgstantis mūsų viršelio herojus Vylius Blauzdavičius, kuris pripažįsta, jog į TravelSim pirmiausia žiūrėjo įtariai, tačiau galiausiai jo nuomonė pasikeitė: „Dažnai keliaujantiems rekomenduoju TravelSim. Jeigu palygintume su kitų mobiliojo ryšio operatorių kainomis, ši kortelė gerokai pigesnė už visas kitas.“

Patinka! Kaip nusipirkti?

TravelSim pakuotę ir papildymą galima įsigyti vienu iš nurodytų būdų: elektroninėje parduotuvėje www.travelsim.lt; UAB „CSC Telecom“ buveinėse Vilniuje ir Kaune (Geležinio Vilko g. 18A, 8 aukštas Vilnius ir Savanorių pr. 349, Kaunas); pas mūsų atstovus: UAB „Aviaekspresas“, UAB „Ancilius“, UAB „Romtela“, UAB „Baltic Telecommunications Team“, UAB „Neoturas“ arba grynųjų pinigų priėmimo FOXBOX terminaluose. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top