Now Reading
Ekstremalūs aktorių pokyčiai ruošiantis filmams

Ekstremalūs aktorių pokyčiai ruošiantis filmams

Ekstremalūs aktorių pokyčiai ruošiantis filmams

Laikas.lt
Parengta pagal collegecandy.com informaciją.

Aktoriaus profesijoje išvaizda yra labai svarbi – daugelis kino ekranuose matomų žvaigždžių investuoja milžiniškas sumas, kad atrodytų nepriekaištingai, darosi plastines operacijas ir vargsta sporto salėje. Šiandien apžvelgsime kino žvaigždes, kurios privalėjo pakeisti savo išvaizdą ne tam, kad priartėtų prie grožio idealo, o tam, kad gautų juos dominantį vaidmenį. Pokyčiai iš tiesų ekstremalūs!

Christianas Bale’as

Anglas Christianas Bale’as daugeliui pažįstamas iš Betmeno rolės, kurią vyras kūrė Christiano Nolano trilogijoje. Norėdamas gauti vaidmenį 2004 – aisias sukurtame „Mašiniste“ vyras numetė beveik 29 kilogramus, tačiau ruošiantis 2005 – aisiais prasidėjusiai Betmeno trilogijai aktoriui teko susigrąžinti atletišką kūno sudėjimą ir sportuojant priaugti net 86 kilogramus!
 

Jesica Biel

Lietuviams ši amerikietė primena prieš gerą dešimtmetį Lietuvoje rodytą ir ganėtinai didelio populiarumo sulaukusį šeimai skirtą serialą „Septintas dangus“, kuriame mergina vaidino pastoriaus Eriko Kemdeno dukterį. Visuomet itin lieknai aktorei teko smarkiai pasikeisti ruošiantis filmui apie vampyrus „Ašmenys: Trejybė“ – varginančių treniruočių dėka jauna moteris užaiaugino ganėtinai įspūdingus raumenis.

Tomas Hanksas

Esame įpratę matyti plačiai besišypsantį, švariai nusiskutusį ir vyriškai sudėtą Tomą Hanksą, kuris vaidino eilėje sėkmingų juostų – „Gelbstint eilinį Rajaną“, „Angelai ir demonai“, „Da Vinčio kodas“, „Žalioji mylia“ ir daugelyje kitų. Ekstremaliausiai vyrui teko pasikeisti vaidinant filme „Prarastasis“. Aktorius atliko po lėktuvo katastrofos išsigelbėjusio šiuolaikinio Robinzono rolę, jam teko ne tik užsiauginti barzdą, bet ir numesti apie 23 kilogramus.

Renee Zellweger

Charizmatiškoji ir nuolat į komiškas situacijas įsivelianti Bridžita Džouns ne kartą privertė nusijuokti daugelį, tačiau vaidmenį kūrusiai Renee Zellweger šis personažas tapo nuolatiniu galvos skausmu – prieš kiekvieną filmą aktorei tekdavo priaugti po 15 kilogramų. Labiausiai moterį piktindavo kritikai, kurie nepraleisdavo progos pasišaipyti, kai aktorei nepavykdavo pakankamai greitai atsikratyti papildomo svorio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Charlize Theron

Seksualioji blondinė Charlize Theron privalėjo neatpažįstamai pasikeisti vienai iš reikšmingiausių rolių jos gyvenime – tikrais faktais paremtam filmui apie prostitutę ir žudikę maniakę „Monstras.“ Moteriai teko ne tik priaugti svorio, bet ir nusiskusti antakius. Tiesa, aktorė teigia, kad buvo verta, kadangi šis vaidmuo buvo itin sudėtingas ir įdomus iš profesinės pusės.

Mattas Damonas

Mattą Damoną dažniausiai matome pakankamai liekną ir ne itin atletišką, tačiau jam taip pat tekę ne kartą transformuoti savo kūną – 1996 – aisiais ruošdamasis vaidinti kariškį vyras numetė 18 kilogramų, o vaidindamas filme „Informatorius“ aktorius buvo neįprastai stambus, tąkart jis priaugo apie 15 kilogramų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top