Now Reading
Mika pagaliau pripažino: „Taip, esu gėjus“ (Video)

Mika pagaliau pripažino: „Taip, esu gėjus“ (Video)

Mika pagaliau pripažino: „Taip

Laikas.lt
Parengta pagal dailymail.co.uk informaciją.

Lietuvoje lankęsis ir tautiečiams puikiai pažįstamas išskirtinai aukšto balso savininkas Mika pagaliau pripažino, esąs homoseksualus. Ilgą laiką žiniasklaidos priemonės bei internautai jam prikaišiojo netradicinę seksualinę orientaciją, bet atlikėjas nei patvirtino, nei paneigė šiuos gandus. Iki šiandienos.

28 – erių metų atlikėjas atsivėrė „Instinct“ žurnalui ir net pripažino, kad dalis jo naujojo albumo, pavadinto „The Origin Of Love“ yra apie jo santykius su vyrais: „Jeigu paklaustumėte manęs, ar aš gėjus? Pasakyčiau, kad taip. Ar šios dainos yra apie mano santykius su vyrais? Sakau, kad taip,“ – žurnalistams kalbėjo pop atlikėjas.

Nors atlikėjas žinomas jau ilgą laiką, o jo seksualinės orientacijos klausimas svarstomas nuo pat 2007-ųjų, kai vyrukas ėmė smarčiai populiarėti, tai yra pirmasis kartas, kada jis atvirai prakalbo apie savo homoseksualumą: „Tik dėl savo muzikos sugebėjau savyje surasti jėgų ir apie seksualinę orientaciją kalbėti ne tik per dainoms kuriamus tekstus. Tai mano tikrasis gyvenimas.“

Tiesa, reikėtų prisiminti, kad Mika buvo lakoniškai užsiminęs esąs biseksualus. Singlui „Grace Kelly“ pasiekus topų viršūnes atlikėjas atvirai kalbėjosi su olandų žurnalistais: „Niekada neklijavau sau etikečių. Niekada neribojau savo gyvenimo. Niekada neribojau savęs su kuo turėčiau miegoti… Galit mane vadinti, kaip jums patinka. Vadinkit mane biseksualiu, jeigu jums reikia kažkokios sąvokos. Pats mėgstu galvoti, kad man negalioja jokios etiketės, nes aš galiu įsimylėti bet ką, rimtai, bet ką. Bet tokį tipažą, bet kokį kūną. Nesu išrankus“ – kalbėjo Mika.

 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Singlas po kurio Mika pirmą kartą prakalbo apie savo biseksualumą

Informacijos apie dabartinius atlikėjo santykius kol kas nepateikiama. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top