Now Reading
Pergalė televizijos žaidime vėl sujungė šeimą

Pergalė televizijos žaidime vėl sujungė šeimą

Pergalė televizijos žaidime vėl sujungė šeimą

Laikas.lt
Parengta pagal dailymail.co.uk informaciją.

Motina dalyvavo televizijos žaidime, kad gautų pinigų ir galėtų aplankyti savo prieš 45-erius metus įvaikinti atiduotą sūnų. Ir jai pavyko!

61-erių Dawn Harkins su dukros pagalba išsiaiškino, kad jos sūnus gyvena Australijoje, tad britė, dabar turinti savo arbatos parduotuvėlę, ryžosi sudalyvauti televizijos žaidime Who Wants To Be A Millionaire? Moteris laimėjo 75 000 svarų ir iškart nusipirko lėktuvo bilietą.


Moteris televizijos žaidime

„Maniau, kad niekada nepamatysiu savo sūnaus, tad esu beprotiškai laiminga, jog man pavyko. Jokia mama niekada nepamiršta savo vaiko, aš džiaugiuosi galėdama susitikti su Glynu ir jį stipriai apkabinti. Žinau, kad galėjau grįžti namo su milijonu, bet ši kelionė verta žymiai daugiau. Jaučiuosi turtingiausia pasaulyje,“ – apie pasirinkimą nebetęsti žaidimo ir pasiimti jau laimėtus 75 000 svarų kalbėjo moteris.

Dawn tebuvo 15-os, kuomet ji pastojo ir pagimdė savo pirmąjį sūnų. Berniuką ji pavadino Keithu, tačiau jo įtėviai vaiko vardą vėliau pakeitė į Glyną. Moteris su savo sūnumi praleido tik šešias savaites – vėliau jos tėvai sutvarkė dokumentus ir privertė ją atiduoti berniuką įvaikinti: „Anuomet negalėjau nieko padaryti. Man tebuvo 15 metų, o 1967-aisiais pasirinkimo nebuvo. Kai supratau, kad mano tėvai išsineša vaiką aš bėgau iš paskos ir paprašiau bent jau paskutinį kartą jį pabučiuoti. Tai buvo paskutinis kartas, kai jį mačiau.“

Praėjus kuriam laikui Dawn sukūrė šeimą, susilaukė dar dviejų vaikų, tačiau niekada nenurimo ir nepamiršo savo sūnaus. Paaugus dukrai vardu Samantha moteris jai viską papasakojo ir paprašė pagalbos, ieškant dabar jau suaugusio vyro. Samantha užtruko apie tris mėnesius, kol jai pavyko atsekti, jog jos brolis kartu su įtėviais gyveno Mančesteryje, o jam būnant paaugliu emigravo. 

„Kai Sami pasakė, kad rado jį… Negalėjau patikėti. Tai buvo prieš pat mano gimtadienį, todėl ji pasakė: „Su gimtadieniu, mama. Aš jį radau.“ Baiminausi atstūmimo, tačiau jis norėjo susipažinti su mumis. Mes daug kalbėjomės telefonu, bet aš neturėjau pakankamai pinigų skrydžiui. Žaidimas man suteikė galimybę ten nuskristi,“ – pasakojo laiminga motina.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Moteris su vėl atrastu sūnumi

Džiugu, kad jos naujai atarstasis sūnus taip pat buvo laimingas dėl judviejų susitikimo: „Fantastiška būti su motina po tiek metų. Labai džiaugiuosi, kad ji į klausimus atsakinėjo teisingai,“ – šypsojosi moters sūnus.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top