Now Reading
Kas būtų, jeigu stereotipinis vyras teiktų psichologinę pagalbą

Kas būtų, jeigu stereotipinis vyras teiktų psichologinę pagalbą

Kas būtų

Laikas.lt

Tikriausiai pastebėjote, jog daugelis internetinių puslapių, laikraščių ir žurnalų siūlo nemokamas pscihologo konsultacijas. Norintieji siunčia klausimus psichologui, kuris profesionaliai į juos atsako, o vėliau, tiek klausimas, tiek ir atsakymas, publikuojami viešai – tokiu būdu pagalbos sulaukia ne tik klausiantysis, bet ir į panašią bėdą patekę skaitytojai.

O jeigu į klausimus atsakinėtų ne profesionalas, bet statistinis, tiksliau kalbant, stereotipinis vyrukas? Taip, vienas iš tokių, kurie mano, jog moters vieta virtuvėje, o geriausia pramoga yra alaus skardinė ant pilvo ir televizijos pultelis nuo bulvių traškučių taukuotoje rankoje.

Klausimas: Mano vyras nori sekso tryse su manimi ir mano geriausia drauge. Ką turėčiau daryti?
Atsakymas: Akivaizdu, kad vyrui jūsų niekada negana! Jis supranta, kad jūs esate tobuliausia iš visų, todėl nori antro pagal gerumo dalyko, kuris, žinoma, susijęs su jumis – jūsų draugės. Tai visiškai nėra jokia problema – anaiptol, ši patirtis padės jums dar labiau suartėti. Galbūt vertėtų pasikviesti jūsų draugių iš studijų laikų? Jeigu jus glumina ši situacija, tai tiesiog leiskite ssavo vyrui likti su jūsų draugėmis arba apsiribokite oraliniu seksu ir pagaminkite jam vakarienę.

Klausimas: Mano vyras nuolat nori oralinio sekso. Ką turėčiau daryti?
Atsakymas: Padarykite tai. Sėkla padeda numesti svorio ir suteikia odai ypatingo švytėjimo. Įdomus faktas: statistiškai įrodyta, kad dauguma vyrų žino apie sėklos naudą moteriai, tad jūsų brangiojo prašymas visai nėra egoistiškas. Geriausia jam suteikti oralinį seksą du kartus per dieną, o atsidėkoti pagaminant vakarienę.

Klausimas: Mano vyras pernelyg dažnai leidžia laiką su draugais. Ką turėčiau daryti?
Atsakymas: Toks elgesys yra visiškai natūralus ir turėtų būti skatinamas. Vyras yra medžiotojas ir jis privalo kitiems medžiotojams įrodyti savo galią gaudydamas jaunas merginas. Tai padeda jam sumažinti stresą ir atneša į jūsų namus harmoniją bei ramybę. Prisiminkite, nėra nieko, kas labiau padėtų jūsų santykiams, nei vyroi išvyka su draugais keletui dienų (beje, šis laikas idealiai tinka namų tvarkymui!). Grįžusį ramų ir puikiai nusiteikusį vyrą geriausiai pasveikinti oraliniu seksu ir pagaminta vakariene!

Klausimas: Mano vyras nežino, kur yra mano klitoris. Ką turėčiau daryti?
Atsakymas: Jūsų klitoris nėra jūsų vyro reikalas. Jeigu jums būtinai reikia jį susirasti, tai padarykite tą pati arba paprašykite, kad jums padėtų jūsų geriausia draugė. Gali būti, kad norėsite nufilmuoti, kaip ji tai daro – būtinai nufilmuokite, o juostą įteikite vyrui gimtadienio proga. Jūsų egoistiškas klausimas turėtų paskatinti kaltės jausmą, kurį visada numalšina oralinis seksas ir vakarienė vyrui.

Klausimas: Vos pasiekęs orgazmą mano vyras nusisuka ir užmiega. Ką turėčiau daryti?
Atsakymas: Man nepavyksta tame įžvelgti bėbos. Galbūt pamiršote jam pagaminti vakarienę?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 


Juokas juokais, tačiau rimtais klausimais galite kreiptis į mūsų psichologę. Pažadame, kad atsakymai nė iš tolo neprimins aukščiau surašytųjų. Savo klausimus siųskite: [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top