Search Results for: "pyragas su lašiša"
Maltą lašišą nuspauskite, kad būtų sausa. Įmuškite kiaušinį, sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, šaukštą krakmolo ir džiūvėsėlių. Jei masė šlapia, įdėkite daugiau džiūvėsėlių. Gerai išminkytą masę sudėkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi.
Ištirpintą ir atvėsusį sviestą sumaišykite su grietine ir druska. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Šį birių produktų mišinį berkite į grietinės masę. Maišykite, o kai nebesimaišo, išminkykite. Konservuotą lašišą sumaišykite su smulkintais žalumynais. Tinka krapai, petražolės, bazilikas. Tešla išklokite stačiakampią kepimo formą. Kraštus irgi padenkite tešla. Forma buvo 20×30 cm . Sudėkite žuvies įdarą.
Atėjus ilgų rudens vakarų metui, daugiau laiko galime skirti eksperimentams virtuvėje, o ir šviežių rudeniškų daržo gėrybių dar gausu. Tinklaraščio Maistoklubas.lt autorė Ilona Juciūtė dalijasi keletu puikių rudeniui tiksiančių pyragų receptų.
Kalėdiniai pietūs, skirtingose pasaulio šalyse, turi ir skirtumų, ir panašumų. Tradicijos, ruošiant šventinius pietus atspinti tos šalies, kurioje švenčiama, kultūrą.
Daugumoje valstybių kalėdiniai pietūs asocijuojasi su kalakutu, tačiau tai anaiptol ne vienintelis patiekalas, atsiduriantis ant šventinio stalo…