Ingredientai:
malta lašiša, 450 g
malta menkė arba lydeka, 450 g
krakmolas, 2 šaukštai
2 kiaušiniai
žuvies prieskoniai
šaldyti malti špinatai, 200 g
svogūnas, pusė
1 maža morka
džiūvėsėliai, 7 šaukštai
Kaip gaminti:
Maltą lašišą nuspauskite, kad būtų sausa. Įmuškite kiaušinį, sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, šaukštą krakmolo ir džiūvėsėlių. Jei masė šlapia, įdėkite daugiau džiūvėsėlių. Gerai išminkytą masę sudėkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi.
Maltą menkę taip pat gerai nusunkite, įmuškite kiaušinį, krakmolo šaukštą, atšildytus špinatus ir džiūvėsėlių. Tešla taip pat turi būti panaši į pirmąją masę. Ją sudėkite ant lašišos masės ir gerai suplokite.
Kepkite 30 minučių 160 C orkaitėje. Iškepus ir atvėsus, supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
Skanaus!