-0.5 C
Vilnius
Ketvirtadienis, 5 gruodžio, 2024

Žuvies pyragas

Ingredientai:
malta lašiša, 450 g
malta menkė arba lydeka, 450 g
krakmolas, 2 šaukštai
2 kiaušiniai
žuvies prieskoniai
šaldyti malti špinatai, 200 g
svogūnas, pusė
1 maža morka
džiūvėsėliai, 7 šaukštai

Kaip gaminti:

Maltą lašišą nuspauskite, kad būtų sausa. Įmuškite kiaušinį, sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, šaukštą krakmolo ir džiūvėsėlių. Jei masė šlapia, įdėkite daugiau džiūvėsėlių. Gerai išminkytą masę sudėkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi.
Maltą menkę taip pat gerai nusunkite, įmuškite kiaušinį, krakmolo šaukštą, atšildytus špinatus ir džiūvėsėlių. Tešla taip pat turi būti panaši į pirmąją masę. Ją sudėkite ant lašišos masės ir gerai suplokite.
Kepkite 30 minučių 160 C orkaitėje. Iškepus ir atvėsus, supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.

Skanaus!

 


Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: