Now Reading
Konkurso „Lietuvos svajonių mergina“ dalyvė Lina apie dailią figūrą ir gerą savijautą

Konkurso „Lietuvos svajonių mergina“ dalyvė Lina apie dailią figūrą ir gerą savijautą

Konkurso „Lietuvos svajonių mergina“ dalyvė Lina apie dailią figūrą ir gerą savijautą

Laikas.lt

Konkurso „Lietuvos svajonių mergina“ dalyvė Lina Bivainytė daug dėmesio skiria savo kūnui ir gerai savijautai. Šiuo metu sporto klube dirbanti mergina kūno linijas dailina sportuodama treniruoklių salėje su asmenine trenere, nevalgo raudonos mėsos, o grožiui puoselėti naudoja natūralias priemones.

„Prieš pradėdama asmenines treniruotes, aktyviai lankiau grupinius užsiėmimus, kuriuose išsiugdžiau ištvermę, išmokau taisyklingo kvėpavimo. Dabar sportuoju treniruoklių salėje. Stengiuosi tai daryti kuo dažniau – bent 3-4 kartus per savaitę. Atkaklaus ir reguliaraus darbo rezultatai tikrai matomi, o puiki savijauta ir gera nuotaika yra tobula motyvacija ir paskata stengtis toliau“, – sako nuo 16 metų su pertraukomis sportuojanti L. Bivainytė.

Linai pradėjus sportuoti reguliariai, sutvirtėjo kūnas, išryškėjo raumenys, mergina tapo stipresnė.

„Ne veltui sakoma, kad sportas – energijos, sveikatos ir geros nuotaikos šaltinis. Niekada nesiskųsdavau bloga nuotaika, tačiau dabar akys žiba labiau ir dažniau. Džiaugiuosi puikia sveikata ir aktyviu gyvenimo būdu“, – teigia ji ir dalina patarimus geresnio rezultato norinčioms merginoms. 

„Sportas – vienas iš pagrindinių būdų norint džiaugtis dailiomis kūno linijomis, bet vien jo neužtenka. Norimi rezultatai nebus pasiekti, jei kartu su sportu nebus derinama mityba, nebus propaguojamas sveikas gyvenimo būdas. Pati stengiuosi sveikai maitintis, valgyti kuo daugiau vaisių ir daržovių. Kasdien išgeriu apie 2 litrus vandens, renkuosi sveikus ir naudingus maisto produktus. Jau trejus metus nevalgau raudonos mėsos – ją pakeičiau žuvimi ir paukštiena. Riboju miltinių patiekalų kiekį, nors nesu labai didelė smaližė. Visgi, visos taisyklės kartais pasimiršta po akimis pasimaišius kai kuriems skanėstams.

Ypač didelę silpnybę jaučiu juodajam šokoladui ir mamos gaminamiems marmeladams“, – atskleidžia L. Bivainytė.

Pasak jos, labai svarbu kasdien kuo daugiau judėti, neužsisėdėti prie kompiuterio, televizoriaus. Taip gyvena ir ji: mėgsta ir renkasi ilgus pasivaikščiojimus gryname ore, o jei galima rinktis važiuoti liftu ar lipti laiptais, renkasi pastarąjį variantą. „Be to, labai mėgstu muziką, todėl negaliu gyventi be šokių. Jie taip pat padeda sudeginti nemažai kalorijų“, – sportuoti nemėgstančioms dailiosios lyties atstovėms šnabžda Lina.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Pagrindinės grožio taisyklės, kuriomis aš visada naudojuosi, yra labai paprastos. Kiekvieną rytą pradedu šilto vandens stikline su citrina, plaukus ir odą maitinu natūraliomis kaukėmis, aliejais, o norėdama džiaugtis grakščiomis kūno linijomis ir elegantiška eisena – sportuoju. Kartais pasilepinu masažais“, – konstatuoja kiekvieną dieną gera nuotaika ir šypsena pradedanti pretendentė į pirmosios šalyje Svajonių merginos titulą.

Pretenduoti į Lietuvos svajonių merginos titulą merginos kviečiamos iki lapkričio 22 d. Konkurse gali dalyvauti 18 metų amžiaus sulaukusios merginos. Konkurso nugalėtoja paaiškės gruodžio 14 d.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top