Now Reading
Mergina neteko pusės svorio po to, kai pasibjaurėjo savo nuotrauka „Facebook’e“ (foto)

Mergina neteko pusės svorio po to, kai pasibjaurėjo savo nuotrauka „Facebook’e“ (foto)

Mergina neteko pusės svorio po to

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Pasirodo, kartais „Facebook’e“ įkeltos nuotraukos gali daryti stebuklus. Tiksliau – įkvėpti dideliems pokyčiams. Taip nutiko Nicolai McKay, kuri, šiame socialiniame tinkle išvydusi vieną savo nuotrauką, ryžosi keisti gyvenimo būdą ir neteko kone pusės savo svorio.

Sverdama 129 kilogramus mergina nejaukiai jautėsi vaikštinėdama su lieknomis draugėmis, taip pat kentėjo nuo nuolatinių galvos skausmų.

„Po mano pusbrolio gimtadienio sėdėjau namuose ir žiūrinėjau nuotraukas, kurias žmonės įkėlė į „Facebook’ą“ iš to vakarėlio. Dažniausiai aš neištverdavau žiūrėdama į savo nuotraukas ilgiau nei keletą sekundžių, bet viena iš jų mane tikrai sukrėtė. Aš atrodžiau labai nesveikai. Tai buvo pasibaisėtina“, –  pasakoja padavėja dirbanti mergina.

Nicola sakosi tuomet supratusi, jog daugiau nebegali tverti šios būsenos, todėl nusprendė sunaikinti savo blogus įpročius anksčiau, nei jie sunaikins ją. 22-ejų metų amerikietė didžiulį antsvorį užsiaugino dėl nereguliarios mitybos, didžiulių porcijų, traukos nesveikam maistui ir nuolatinio užkandžiavimo kaloringais produktais.

2011-ųjų balandį panelė McKay, kurios kūno masės indeksas siekė 50 (normalus18.5-24.9) , nusprendė keisti savo gyvenimo būdą – pradėjo sportuoti ir sveikai maitintis. Be abejonės, tai turėjo „pasėkmių“ – dabar mergina sveria 69 kilogramus ir atsikratė ne tik kompleksų, bet ir galvos skausmų, rėmens ėdimo bei nuotaikų kaitos.

„Nejaučiau spaudimo numesti svorio – šį sprendimą priėmiau pati. Kaip ir daugelis naudojuosi „Facebook’u“, o mintis, jog kiti žmonės, pamatę mano nuotrauką, pagalvojo tą patį, ką ir aš, labai liūdino. Dabar dalindamasi savo nuotraukomis sulaukiu didžiulio draugų palaikymo ir pagyrimų“, – džiaugiasi 60 kilogramų netekusi mergina.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kūno formų pokyčiai ją įkvėpė labiau rūpintis garderobu: „Kai buvau didesnė, galvojau, jog nieko blogo dėvėti trumpus sijonus – juk visos mano draugės tai daro. Dabar, žiūrėdama į tas nuotraukas, galvoju, kodėl man žmonės leido eiti į viešumą su suknelėmis, kurios vos dengė mano užpakalį? Numetusi svorio tapau labiau rafinuota – man patinka pieštuko formos sijonai aukštu liemeniu ir elegantiškos palaidinės. Kai einu linksmintis su draugėmis, jaučiuosis tiesiog fantastiškai.“

Ir nors N. McKay labai džiaugiasi savo pokyčiais, ji teigia, jog noras sulieknėti turi ateiti natūraliai – net ir būdamas apkūnus, kiekvienas žmogus nusipelnė meilės bei aplinkinių pagarbos.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top