Now Reading
Naujas sveikatingumo klubas pristatys naujas sporto metodikas

Naujas sveikatingumo klubas pristatys naujas sporto metodikas

Naujas sveikatingumo klubas pristatys naujas sporto metodikas

Spalio 1-ąją Vilniuje atidaromas sveikatingumo klubas „G7 Sportas“. Tai viena iš šeimos sporto, sveikatos, laisvalaikio ir kūrybos namų „Grybo 7“ veiklos sričių.

Sveikatingumo klubas pirmasis Lietuvoje supažindins visuomenę su sporto naujove – funkcinėmis treniruotėmis.

Sveikatingumo klubas „G7 Sportas“ atidarymo proga rengia atvirų durų dieną ir kviečia spalio 1-ąją išbandyti naująsias sveikatingumo metodikas nemokamai. Visą dieną lankytojus sveikatingumo ir sporto klausimais konsultuos vieni geriausių Lietuvos sporto ir sveikatingumo trenerių.

„Žmones supažindinsime su veiksmingomis sporto metodikomis, leidžiančiomis pasiekti rezultatų greičiau ir efektyviau ne tik nepakenkiant sveikatai, bet ją sustiprinant“, – teigė Sporto dalies vadovas Julius Gaižauskas.

Viena pagrindinių naujovių sveikatingumo klube – funkcinės treniruotės treniruoklių salėje. Nors užsienyje tai seniai žinoma metodika, tačiau Lietuvoje ji bus pristatoma pirmą kartą.

„Būtent funkcinės treniruotės yra tinkamiausios daugumai žmonių. Lietuvoje tai nauja ir kol kas dar mažai žinoma, bet labai perspektyvi kryptis, kuri nėra būdinga įprastoms treniruoklių salėms, dauguma jų nėra tam pritaikytos. Funkcinių treniruočių metu akcentuojamas ne raumenų grupių lavinimas, o žmogaus kūno fizinių ypatybių stiprinimas.

Treniruojantis natūraliai susiformuoja sportiškas ir raumeningas, bet ne per daug išvystytas kūnas. Per tokias treniruotes į žmogaus kūną žiūrima kaip į visumą, o ne lavinamos tik atskiros raumenų grupės. Siekiama harmonijos ir pusiausvyros. Suformuojamas kūnas, kuris yra ne tik vizualiai patrauklus, bet ir svarbiausia sveikas“, – kalbėjo sveikos gyvensenos ir mitybos specialistas Paulius Velaikis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sveikatingumo klubas daug dėmesio skirs šeimos sportui. Pasak Sporto dalies vadovo Egidijaus Kučinskio, funkcinių treniruočių privalumas yra tas, kad daug pratimų yra atliekama su savo kūno svoriu, o tai tinka visų amžių vaikams. Aktyviai ką nors veikdami su vaikais tėvai tampa jiems autoritetais, stiprėja šeimos ryšiai ir galiausiai auga sveika, savimi pasitikinti karta.

Dar viena sveikatingumo klubo naujovė – nemokami pusryčiai lankytojams po rytinės treniruotės. Nemokamais pusryčiais klubo lankytojai bus lepinami nuo spalio 1 dienos iki pat Naujųjų Metų.

Sveikatingumo klube „G7 Sportas“ (Antakalnyje, Grybo g. 7) įsikūrė modernios treniruoklių ir krepšinio salės, čia vyksta daugiafunkcinės kryžminės apkrovos treniruotės, Cigun ir Hatha jogos užsiėmimai, Body Flex treniruotės, savigynos kursai moterims bei merginoms, Solo Latino ir Zumba Fitness sportiniai šokiai.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top