Now Reading
Gyvo maisto konferencija skatins sveikai gyventi

Gyvo maisto konferencija skatins sveikai gyventi

Gyvo maisto konferencija skatins sveikai gyventi

Laikas.lt
Nuotr. Ventės Viteikaitės

Žymiausi pasaulio žaliavalgiai suvažiavo į Vilnių – šiandien prasideda tartpautinė Ann Wigmore gyvo maisto konferencija, vyksianti Vilniaus kongresų rūmuose. 

Ann Wigmore – iš Lietuvos kilusi amerikiečių natūropatė bei žaliavalgystės pradininkė. Pasaulyje jos vardas – gerai pažįstamas. Moters išrastas metodas padėjo pasveikti nuo nepagydomų ligų tūkstančiams žmonių. „Didžiuojamės, kad A.Wigmore yra lietuvė. Šią konferenciją nutarėme rengti norėdami ją pagerbti bei popoliarinti jos idėjas, kurios, gaila, Lietuvoje dar nėra gerai žinomos“, – sakė A.Wigmore fondo direktorius bei pagrindinis konferencijos organizatorius Paulius Jaruševičius.
Gyvo maisto konferencija sostinėje vyks dvi dienas, vėliau persikels į Klaipėdą. Šeštadienį ir sekmadienį renginį pratęs sveikuolių sąskrydis Kruopiuose – miestelyje Akmenės rajone, kuriame gimė ir užaugo A.Wigmore.

Konferenciją pradės A.Wigmore bendražygis Viktoras Kulvinskas, kitas lietuvis, žinomas kiekvienam, bent truputį besidominčiam sveika gyvensena. Jis skaitys pranešimą apie vėžio gydymą gyvu maistu.

Konferencijoje taip pat dalyvaus Victoria Boutenko, Steve`as Meyerowitzas, Karyn Calabrese ir kiti pasaulyje garsūs žaliavalgiai – iš viso daugiau nei 15 pranešėjų, kurie skaitys paskaitas apie gyvo maisto privalumus, jo ruošimą, ligų prevenciją ir gydymą natūraliais būdais, kūno detoksikaciją, ilgaamžiškumą ir kitomis sveikos gyvensenos bei mitybos temomis.

„Konferencija bus naudinga kiekvienam apsilankiusiam – joje bus gausu informacijos, kaip išlikti sveikam ir žvaliam bet kokiame amžiuje. Į renginį pakvietėme ir politikus – labai svarbu, kad apie tai sužinotų ir įstatymus kuriantys asmenys“, – aiškino P.Jaruševičius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Penktadienį konferencija persikels į Klaipėdos universitetą. Jos programa bus šiek tiek koncentruotesnė, nes renginys vyks tik dieną.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top