Now Reading
Kino pusryčiai: įkvepianti istorija, nepakartojamoji Meryl Streep ir varvanti seilė (video)

Kino pusryčiai: įkvepianti istorija, nepakartojamoji Meryl Streep ir varvanti seilė (video)

Kino pusryčiai: įkvepianti istorija

Dovilė Raustytė

Kai virtuvės palanges padengia sniegas – pats laikas ir nemylintiems sukiotis aplink puodus imti ir iškepti, pavyzdžiui, sausainių. O kad visa tai nebūtų tik gražūs planai, rekomenduoju (jei dar nespėjote pasižiūrėti) 2009 m. filmą „Julie & Julia“. 

Filme pasakojomos dvi istorijos: viena – legendinės, be galo charizmatiškos XX a. pr. amerikiečių virėjos Julia’os Child, antroji – žymiąja kulinare besižavinčios šių dienų merginos Julie.

Julie dirba nuobodų darbą dar nuobodesnėje kontoroje ir nebepakeldama beprasmybės ima ir sugalvoja mesti sau iššūkį – per 365 dienas pagaminti 524 Julia’os Child receptus. Kiekvieną savo apsilankymą virtuvėje ji aprašo tinklaraštyje…

Filmas – romantinė komedija, tad jau aišku, kad romantikos čia netrūksta. Ir jei ne Meryl Streep, įkūnijusi nuostabiąją Julia Child, filmas nebūtų toks geras, kokiu leidžia jam būti pasirinktos, iš tikro egzistavusios moters prototipas. Tačiau šie du stirpūs koziriai netrukdo juostai suteikti teigiamų emocijų ir priminti, kur ta virtuvė ir kokia jos paskirtis šiame bute.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top