Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (vasario 23 – kovo 1 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (vasario 23 – kovo 1 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (vasario 23 – kovo 1 d.)

Laikas.lt

Ar ir jums, mieli skaitytojai, laikas su „Laikas.lt“ prabėga nepastebėtai? Ką gi, reziumuodami šauniai ir it viena diena praėjusią savaitę vėl renkame geriausius, šmaikščiausius, taikliausi „Laikas.lt“ savaitės komentarus.

5. vieta. „jus gal gyvunu nepazystat? cia paprasciausia vegele…” – rašo kodiniu „lol“ vardu prisistatęs komentatorius prie straipsnio „Naująjame Džersyje sugauta jūrų pabaisa nustebino mokslininkus“.  Brangusis lol, atsiprašome už savo ir mokslininkų nemokšiškumą: juk tikrai – sudėjus kartu vėgėlės ir neva tai „pabaisos“ nuotraukas jokio skirtumo neįžvelgtum…

4. vieta. „tai gerai kad šuo kulkosvaidžio neturėjo“, – prie straipsnio „Buldogas pašovė savo šeimininką“„Laikas.lt“ „Facebook“ profilyje pasidžiaugė komentatorius Tadas. Neskubėkime džiaugtis, šio buldogo vyručiai anksčiau ar vėliau sutvarkys šį „reikaliuką“…

3. vieta. „mano baba visada man kartodavo – bijok kairio, zvairio ir ryzo…“, – savo itin tolerantiškos močiutės išmintimi dalinasi komentatorius @ prie straipsnio „Faktų pusryčiai. Ko galbūt nežinojote apie kairiarankius…” .  Ką gi, dabar jau žinome, kaip atrodo tikrasis blogis!

2. vieta. „yra debiliu kurios net uz ozio isteka“, – į straipsnį „Vyrą aplink pasaulį už rankos vedusios paslaptingos merginos fotoalbumas (foto)“ reaguoja „Laikas.lt“ komentatorius. Taip, tikra tiesa, mes net turime vienos tokios debilės nuotrauką!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

1. vieta. Kur gi kitur surasi tikrą supratimą ir gausi vertingą, nuoširdų patarimą, jei ne interneto komentatorių tarpe? „Taip, nesidažau, bet tikrai ne dėl to kad tingiu, nesirūpinu savimi ir pan. Kam man teptis veidą pudra jei oda lygi? Kam man riesti ir teplioti blakstienas jei jos ilgos ir tamsios?
Vienintelė kosmetika tai tik lūpų balzamas žiemą, tikrai negalvoju mokėti krūvos pinigų kad atrodyčiau kaip guminė lėlė“
, – po straipsniu „Moters charakteris pagal jos makiažą“ rašo komentatorė Pari. Atsakas „to pari“: „Pasigyrei … wow saunuole, o dabar eik ir tepkis ta vazelina iki apsisikimo :)).

Gero savaitgalio, mielieji, nenustokite komentuoti!

 


„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.
Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top