Now Reading
Pokyčiai: mergina pasiryžo mesti svorį, kai mylimojo akyse sulaužė suolelį (foto)

Pokyčiai: mergina pasiryžo mesti svorį, kai mylimojo akyse sulaužė suolelį (foto)

Pokyčiai: mergina pasiryžo mesti svorį

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Prisimenate, kaip jaudinotės pristatydami savo antrąją pusę tėvams? Taip, įtampos ir jaudulio netrūksta, o jei dar ne viskas klojasi taip, kaip norėtųsi…

Alexandra Collings pristatydama savo vaikiną mamai Brendai patyrė gėdą, kuri ją privertė pakeisti gyvenimo būdą ir išsiskirti su mylimuoju. 22-ejų mergina sode prisėdusi ant suolelio išgirdo kažką po savim traškant ir greitai jau gulėjo ant žemės – suolas tiesiog neatlaikė jos 140 kilogramų.

„Jaučiau, kaip mano skruostai pradėjo kaisti ir rausti. Tai buvo taip gėdinga ir nemalonu! Be abejo, turėjau ir nežymių sužeidimų, tačiau mano savigarba tuo metu skaudėjo labiausiai“, – lemtingą įvykį prisimena Alexandra.

Po patirtos gėdos mergina savo įprastą valgiaraštį, kuriame buvo kiauliena, pyragai, saldumynai, pakeitė gerokai sveikesniu ir pradėjo reguliariai sportuoti. Deja, jos tuometinis vaikinas nesuprato mylimosios noro keistis ir, atsisakęs paremti, toliau jai grūdo čipsus bei greitą maistą – viskas baigėsi skyrybomis.

Dabar 175 centimetrų ūgio panelė Collings sveria 76 kilogramus ir džiaugiasi palaikančio vaikino kompanija.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Richardas tiesiog negalėjo patikėti, kai jam parodžiau savo „didelės“ nuotraukas. Bet jis visiškai priėmė tai, kokia buvau. Dabar, kai saulei šviečiant kartu sėdimi ant suolelio, mano veide visuomet šviečia didelė šypsena“, – savo sėkmės istoriją pasakojo beveik perpus sulieknėjusi mergina.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top