Now Reading
Pokyčiai: po tėvo mirties 206 kilogramus svėręs vaikinas tapo kultūristu! (foto)

Pokyčiai: po tėvo mirties 206 kilogramus svėręs vaikinas tapo kultūristu! (foto)

Pokyčiai: po tėvo mirties 206 kilogramus svėręs vaikinas tapo kultūristu! (foto)

Laikas.lt
Pagal Twentytwowords.com

Vieną dieną grįžęs iš futbolo treniruotės moksleivis Richis Branscumas rado savo tėvą negyvą, gulintį ant virtuvės grindų. Nors aklas ir kentėjęs nuo diabeto, ponas Branscumas buvo didžiausias savo sūnaus įkvėpėjęs, parėmęs jį visose gyvenimo situacijose. Ši netektis, greitai susirgus ir mamai, vaikiną paskatino ieškoti paguodos – ją paauglys rado maiste.

„Kai jis išėjo, aš valgydavau kiekvieną kartą, kai pasidarydavo liūdna. Tuomet susirgo mama… Aš buvau labai vienišas. Vienintelis dalykas, ką turėjau, buvo dešrainiai ir šaldytos picos“, – apie patirtus išgyvenimus pasakoja R. Branscumas.

Per kelis metus Richis užsiaugino storą „apsauginį sluoksnį“ – jis pasiekė net 206 kilogramus.

Gydytojui perspėjus, jog ir toliau tokiais tempais auginantis svorį jam gyventi liko vos keleri metai. Tuomet vaikinas pažvelgė į veidrodį (kuris, kaip pats pastebėjo, buvo pilnai užpildytas jo atvaizdu) ir nusprendė keistis.

Padedamas draugo Zacho, davusio nemažai patarimų sporto salėje, Richis ne tik pradėjo reguliariai mankštintis, bet ir iš raciono išbraukė visą nesveiką maistą. Per paskutiniuosius metus mokykloje moksleivis numetė 68 kilogramus, o dar tiek pat – įstojęs į koledžą.

„Mano geriausias draugas sakė, jog dabar pirmąjį kartą gyvenime gali mane apkabinti. Jo rankų užtenka apglėbti – esu dėkingas jam už pagalbą bei palaikymą. Žinau, kad tėtis manimi didžiuotųsi“, – šypsosi sulieknėjęs amerikietis, šiuo metu besiruošiantis kultūrizmo varžyboms ir protingai auginantis raumenis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top