Now Reading
Globotinio pusryčiai: kai paliečia mirtis… Našlaičiais likusiems gyvūnams reikalinga pagalba

Globotinio pusryčiai: kai paliečia mirtis… Našlaičiais likusiems gyvūnams reikalinga pagalba

Globotinio pusryčiai: kai paliečia mirtis... Našlaičiais likusiems gyvūnams reikalinga pagalba

Visi gimstame, visi mirsime. Taip Motinėlė Gamta surėdė. Tik tas gimimo – mirties ratas, vadinamas Gyvenimu, visada tiek daug skausmo suteikia, atimdamas iš mūsų pačius brangiausius, vienintelius, kuriems rūpime, kurie myli mus tokius, kokie esame…

Skaudi nelaimė palietė šiuos keturis keturkojus, jų šeimininkė žuvo. Dvi savaites gyvūnais kaip pajėgdama rūpinosi kaimynė, vyresnio amžiaus moteris. Tačiau tai tik laikinas problemos sprendimas, gyvūnams reikia naujų pastovių namų arba bent laikinų globėjų, kurie sutiktų palaikyti savo namuose bet kurį iš šių kailiniuočių. Taip pat labai reikia padėti moteriai pamaitinti gyvūnėlius, juk tik vandenuko paduoti nepakanka, tad bet kokia pagalba maistu būtų labai laukiama.

Pūkis – katinėlis gal kokių 5-erių metų, pratęs vaikštinėti lauke ir nenori būti uždarytas patalpoje. Jam reikėtų nuosavos valdos.

Aira – juoda su įrūdžiu. Kokių 1,5-2 metukų kalytė, stipri, energinga, nenori būti sarge, nori būti drauge. Gyvenusi voljere.

Lapiukas – trumpaplaukis, rudakailis, gal kokių 5-erių metų dailutis priklydėlis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Meškutė – nedidutė, šiek tiek ilgesnio plauko kalytė. Taip pat priklydėlė, kuriai irgi galėtų būti 5-eri metukai. Tai mažutė ir be galo švelnutė kalytė.

Jeigu norite kuriam nors iš šių našlaitėlių suteikti namus arba laikiną globą, taip pat jeigu norėtumėte gauti daugiau informacijos apie kurį nors gyvūną, skambinkite nurodytu telefono numeriu arba rašykite elektroniniu paštu.

Rukla, Jonava, 863366881, [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top