Now Reading
„Kautra“ keleivių dviračius gabens nemokamai

„Kautra“ keleivių dviračius gabens nemokamai

„Kautra“ keleivių dviračius gabens nemokamai

Keleivių vežimo bendrovė „Kautra“ tęsia pernai sėkmingai startavusią akciją „Važiuok „Kautros“ tarpmiestiniu autobusu ir savo dviratį vežkis nemokamai“.

Praėjusiais metais keleivių vežimo bendrovė parodė išskirtinį dėmesį dviratininkams ir iš jų susilaukė gero įvertinimo.

„Mūsų idėja pasiteisino, todėl šį sezoną pradedame dar labiau pasirengę patenkinti dviratininkų lūkesčius. Šiemet tarpmiestiniuose maršrutuose važinės dvigubai daugiau autobusų, turinčių specialią dviračių vežiojimo įrangą“, – sakė „Kautros“ marketingo direktorius Gintautas Pakusas.

Keleiviai savo dviračius pernai labiausiai mėgo vežtis į Nidą ir Palangą. Artimiausiu metu „Kautra“ pasiūlys dviratininkams specialius maršrutus autobusas-dviratis-autobusas arba atvirkščiai. Pavyzdžiui, keleivis važiuoja autobusu į Nidą, o dviračiu – iš Nidos iki Klaipėdos ar Palangos, o atgal grįžta autobusu.

Susipažinti su šiomis naujienomis ir nusipirkti bilietus jau greitai bus galima portale. Čia dviratininkai galės išsirinkti dviratuko simboliu pažymėtą maršrutą ir keliauti juo kartu su savo dviračiu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Kautros“ autobusais dviračius gali gabenti ir keliaujantys asmeniniu transportu. Jų dviračiai už mokestį bus nuvežti į pageidaujamą stotį ar stotelę, naudojantis siuntų autobusais terminalais. Dviračio gabenimo kaina priklauso nuo atstumo ir svyruoja nuo 12 iki 25 Lt.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top