Now Reading
Saulės ženklų astrologija: Šaulys

Saulės ženklų astrologija: Šaulys

Saulės ženklų astrologija: Šaulys

Vytautus.com

“Saulės ženklų astrologija” nesiremia gimimo metrika (metais, mėnesiu, diena, valandomis ir minutėmis, gimimo vieta), todėl ji jokiu būdu nepretenduoja į individualią ir tikslesnę konkretaus žmogaus interpretaciją.

Kadangi šioje sistemoje atskaitos taškas – vien tik Saulė, o kitų planetų ir horoskopo namų visiškai nepaisoma, tai ir kai kurie teiginiai negali neskambėti nekategoriškai, arba jie atskleidžia tik pusę tiesos. Skaitykite šią informaciją labiau bendrosios kultūrinės savišvietos vardan. Taip pat būtina atkreipti dėmesį, jog ženklo ribų intervalas įvairiuose šaltiniuose gali skirtis; tai natūralu, kadangi Saulės disko centras kerta to ar kito Zodiako ženklo pradžią kiekvienais metais ne vienu ir tuo pačiu metu. Spauskite ant šios nuorodos: Saulė Vėžyje 2007/2008, kad pamatytumėte, kada į Vėžį ji įžengė 2007m., ir kada 2008m.

Žemiau išdėstytos informacijos šaltinis: Werner Bogun. Didysis astrologijos žinynas. Psl. 55 – 147, “Lektūra”, 1999m.

ŠAULYS (lapkričio 23d. – gruodžio 21d.)
Išsisklaidė rudens rūkai. Dabar niekas netrukdo žvilgsniui nuklysti į tolumas. Pirmiausia žvaigždėto nakties dangaus vaizdas skatina Šaulį susimąstyti apie gyvenimo prasmę. Jis nori suvokti savo vietą pasaulyje, visuomenėje.

Simbolinis aiškinimas
Šaulio ženklą simbolizuoja įtempta strėlė – ji reiškia platesnius, pranokstančius kasdienybę interesus. Tiesioginis ryšys su gamtos įvykių eiga yra silpnas. Šaulys jau pažino kasdienybės būtinumą, meilę ir mirtį – visa tai liko toli užnugaryje. Dabar jis stengiasi atrasti visų šių įvykių gilesnę prasmę, o tam tikslui būtina platesnė erdvė. Šaulį vilioja toliai, jis mielai keliauja, susipažįsta su naujomis pažiūromis, nauju gyvenimo būdu. Giliai viduje tai labai religingas žmogus, tikintis gyvenimo prasmingumu bei vystymosi tikslingumu. Savo patirtį jis mielai dalija aplinkiniams, dažnai yra geras mokytojas ir patarėjas, sugeba kitus įkvėpti. Šaulio mąstyseną lemia stiprus teisingumo jausmas bei pagarba visiems jį supantiems žmonėms. Silpnosios Šaulio pusės – tai kuklumo trūkumas ir nesugebėjimas pripažinti savo klaidų. Meilėje jis yra aistringas, greit susižavintis. Kol jam suteikiama būtina erdvė, tol jis bus malonus partneris. Reikia stengtis nekompromituoti Šaulio jausmų, kitaip jis staiga atvės.

Šauliui pavaldžios šlaunys, klubai ir nervų sistema. Jis yra linkęs pervertinti savo dvasines jėgas, dėl to turėtų reguliariai atsipalaiduoti, pabūti ramybėje.

Kadangi Šaulys mėgsta pokyčius, judėjimą bei tolimas keliones, jam reikėtų rinktis ir atitinkamas profesijas: kelionių vadovo, komivojažieriaus ar pasiuntinio. Šauliui būdinga ir domėjimasis kultūra, dėl to tikrai turėtų būti patenkintas, vadovaudamas muziejui ar teatrui. Misionieriai, kunigai, mokytojai bei dėstytojai – taip pat tinkamos šiam ženklui profesijos.

Šaulys puikiai pailsi jaukiuose gamtos kampeliuose, pirmiausia, kur išvystyta sodininkystė, kur daug gėlių. Jie gerai jausis Toskanoje ar Provanse, taip pat Australijoje, Arabijoje ar Ispanijoje. Vokietijoje vertėtų nukeliauti į Viurtemburgą.

Šaulio gyvūnai: arklys ir šuo, o taip pat kentauras. Augalas: meldas, nendrė. Akmuo: hiacintas. Spalva: geltona. Kvepiantysis aliejus: alijošius.

Simbolinis Skorpiono santykių su kitais Zodiako ženklais aiškinimas
NB: tolimesni aprašymai tėra tik atspirties taškas nagrinėjant įvairių Zodiako ženklų atitikimą vienas kitam. Norint konkrečiai sužinoti, kokios yra tarpusavio ryšio galimybės, ar kokie laukia sunkumai, reikia tikslaus dviejų žmonių gimimo horoskopų palyginimo.

Šaulys – Avinas
Žr. aukščiau skiltį apie Aviną.

Šaulys – Jautis
Žr. aukščiau skiltį apie Jautį.

Šaulys – Dvyniai
Žr. aukščiau skiltį apie Dvynius.

Šaulys – Vėžys
Žr. aukščiau skiltį apie Vėžį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys – Liūtas
Žr. aukščiau skiltį apie Liūtą.

Šaulys – Mergelė

Žr. aukščiau skiltį apie Mergelę.

Šaulys – Svarstyklės
Žr. aukščiau skiltį apie Svarstykles.

Šaulys – Skorpionas
Žr. aukščiau skiltį apie Skorpioną.

Šaulys – Šaulys
Tai du partneriai – atviri pasauliui, mutabilūs, besidomintys aplinkiniais. Jų gyvenimo kelias turėtų būti lygus – abu, ieškodami įspūdžių, keliaus per pasaulį ir taktiškai parems vienas kitą.

Šaulys – Ožiaragis
Sunkiai pasiekia tarpusavio supratimą. Geriausiai juos sieja koks nors ilgalaikis darbas ar užsiėmimas, reikalaujantis šių ženklų sugebėjimų. Kol jie ne per daug gilinasi vienas į kitą, bet turi bendrą tikslą, tol galimi harmoningi santykiai.

Šaulys – Vandenis
Abu sutaria dvasinėje plotmėje, juos sieja panašūs humaniški idealai, žvilgsniai nukreipti į tolį. Kyla abipusis susidomėjimas ir trauka, charakteriai derinasi tarpusavyje. Tokia sąjunga bus harmoninga ir ilgą laiką žadins dėmesį.

Šaulys – Žuvys

Nors ir jaučia trauką vienas kitam, kadangi panašūs abiejų tikslai ir smarkiai išsivystęs dvasinis gyvenimas, tačiau Žuvyse labai akcentuojami jausmai bei svajonės, gi Šaulyje – susižavėjimas ir fantazija. Ir labiausiai norint nepavyks išvengti užprogramuotų nesusipratimų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top