Search Results for: "Vištienos kepsneliai"

Vištienos kepsneliai su šviežiais prieskoniais

Vištienos kepsneliai su šviežiais prieskoniais

ulves nulupkite ir perpjaukite skersai pusiau. Kiekvieną puselę pabarstykite druska ir atskirai suvyniokite į foliją. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Ištraukę foliją nuimkite, o ant bulvių puselių uždėkite po gabalėlį sviesto ir dar kartą pakepinkite, kol gražiai apskrus.
Vištieną sumalkite arba supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į dubenį. Ten pat įmuškite kiaušinius, suberkite krakmolą, sukrėskite majonezą ir gerai suminkykite (jei vištieną tik pjaustėte – tuomet tiesiog išmaišykite). Suberkite smulkintus žalumynus, pasūdykite, įberkite pipirų ir dar kartą išmaišykite. Palikite valandai pastovėti, o po to įkaitintoje keptuvėje iškepkite blynelius.
Patiekite su orkaitėje keptomis bulvėmis.

Savaitgalio receptas. Vištienos kepsneliai su šviežiais prieskoniais

Savaitgalio receptas. Vištienos kepsneliai su šviežiais prieskoniais

Laikas.lt ilgojo savaitgalio receptas išties vasariškas ir šviežias. Jam pasigaminti prireiks šviežių prieskonių, kurie turbūt auga daugumos mūsų balkonuose. Jei ne – teks tenkintis ir pirktiniais turguje arba prekybos centre. Jūsų dėmesiui – vištienos kepsneliai su šviežiais prieskoniais.

Kitokie Užgavėnių patiekalai pagal žinomus virtuvės šefus

Kitokie Užgavėnių patiekalai pagal žinomus virtuvės šefus

Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių – Halina Višnevskaja ir Ruslanas Bolgovas – įmonių grupės „KG Group“ iniciatyva surengtoje Užgavėnių kulinarinėje šventėje pasiūlė naują požiūrį į tradicinius šios šventės patiekalus. Virtuvės profesionalai pristatė patiekalus, kuriuose vienu metu dera keli skirtingi komponentai: vištiena ir blynai, skonis ir sveikumas, tradicijos ir naujovės.

Svečiuose pas prabangiausio studentiško kambario šeimininkus (foto)

Svečiuose pas prabangiausio studentiško kambario šeimininkus (foto)

Kulinariniame iššūkyje jie pranoko merginas. Laimėtojų paskelbimo vakarą muzikos fabrike „Loftas“ juos palaikė dauguma salės. Dar tą patį vakarą jie pasidalino laimėjimo įrodymais su visais pažįstamais – tik įteikus raktus, apsilankė prabangiausiame studentiškame kambaryje, kuriame gyvens paskutinius studijų metus, ir nusifotografavę paskelbė ant „Facebook“ sienos.

Sušildantys patiekalai pagal Ruslaną Bolgovą ( + receptai)

Sušildantys patiekalai pagal Ruslaną Bolgovą ( + receptai)

Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su šilta arbata rankoje skaityti knygą ar žiūrėti televizorių. Tačiau nepasiduokite monotonijai, atėjusi žiema neturėtų tapti prastesnės savijautos ar nuotaikos priežastimi. Pakelkite sau tonusą, susišildykite iš vidaus eksperimentuodami virtuvėje, o Jums padės virtuvės šefo Ruslano Bolgovo patarimai, kaip pasigaminti sušildančius patiekalus, kurie ir pakels tonusą, ir stiprins imunitetą.

Maistas skirtingų šalių ligoninėse (foto)

Maistas skirtingų šalių ligoninėse (foto)

Ligoninė daugeliui žmonių asocijuojasi ne tik su skausmu ar baltais chalatais, bet ir su ligoninės maistu, vien dėl kurio nesinori sunkiau susirgti. Štai kaip atrodo dienos davinys skirtingų šalių ligoninėse.

Tinklaraštininkai eksperimentavo su moderniais lietuviškais patiekalais (6 receptai)

Tinklaraštininkai eksperimentavo su moderniais lietuviškais patiekalais (6 receptai)

Birželio 14-ąją minimos tarptautinės tinklaraštininkų dienos proga lietuviškų kulinarinių tinklaraščių autoriai eksperimentavo su moderniais lietuviškais patiekalais. Į šiemet „Electrolux maisto ir dizaino laboratorijoje“ vykusį renginį susirinko rekordinis skaičius dalyvių – 15 tinklaraštininkų talkino ir draugai, ir Vilniaus dailės akademijos (VDA) aplinkos ir gaminių dizaino studentės.