Search Results for: "Vištienos kepsneliai"
ulves nulupkite ir perpjaukite skersai pusiau. Kiekvieną puselę pabarstykite druska ir atskirai suvyniokite į foliją. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Ištraukę foliją nuimkite, o ant bulvių puselių uždėkite po gabalėlį sviesto ir dar kartą pakepinkite, kol gražiai apskrus.
Vištieną sumalkite arba supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į dubenį. Ten pat įmuškite kiaušinius, suberkite krakmolą, sukrėskite majonezą ir gerai suminkykite (jei vištieną tik pjaustėte – tuomet tiesiog išmaišykite). Suberkite smulkintus žalumynus, pasūdykite, įberkite pipirų ir dar kartą išmaišykite. Palikite valandai pastovėti, o po to įkaitintoje keptuvėje iškepkite blynelius.
Patiekite su orkaitėje keptomis bulvėmis.
Laikas.lt ilgojo savaitgalio receptas išties vasariškas ir šviežias. Jam pasigaminti prireiks šviežių prieskonių, kurie turbūt auga daugumos mūsų balkonuose. Jei ne – teks tenkintis ir pirktiniais turguje arba prekybos centre. Jūsų dėmesiui – vištienos kepsneliai su šviežiais prieskoniais.
Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių – Halina Višnevskaja ir Ruslanas Bolgovas – įmonių grupės „KG Group“ iniciatyva surengtoje Užgavėnių kulinarinėje šventėje pasiūlė naują požiūrį į tradicinius šios šventės patiekalus. Virtuvės profesionalai pristatė patiekalus, kuriuose vienu metu dera keli skirtingi komponentai: vištiena ir blynai, skonis ir sveikumas, tradicijos ir naujovės.
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su šilta arbata rankoje skaityti knygą ar žiūrėti televizorių. Tačiau nepasiduokite monotonijai, atėjusi žiema neturėtų tapti prastesnės savijautos ar nuotaikos priežastimi. Pakelkite sau tonusą, susišildykite iš vidaus eksperimentuodami virtuvėje, o Jums padės virtuvės šefo Ruslano Bolgovo patarimai, kaip pasigaminti sušildančius patiekalus, kurie ir pakels tonusą, ir stiprins imunitetą.
Ligoninė daugeliui žmonių asocijuojasi ne tik su skausmu ar baltais chalatais, bet ir su ligoninės maistu, vien dėl kurio nesinori sunkiau susirgti. Štai kaip atrodo dienos davinys skirtingų šalių ligoninėse.
Birželio 14-ąją minimos tarptautinės tinklaraštininkų dienos proga lietuviškų kulinarinių tinklaraščių autoriai eksperimentavo su moderniais lietuviškais patiekalais. Į šiemet „Electrolux maisto ir dizaino laboratorijoje“ vykusį renginį susirinko rekordinis skaičius dalyvių – 15 tinklaraštininkų talkino ir draugai, ir Vilniaus dailės akademijos (VDA) aplinkos ir gaminių dizaino studentės.