Now Reading
Vištienos kepsneliai su šviežiais prieskoniais

Vištienos kepsneliai su šviežiais prieskoniais

Vištienos kepsneliai su šviežiais prieskoniais

Jums reikės:

vištų krūtinėlių filė – 2
kiaušiniai – 3
bulvių krakmolas – 2 šaukštai
neriebaus majonezas – 3 šaukštai
švieži krapai ir petražolės
druska pagal skonį
malti juodieji pipirai
sviestas – 2 šaukštai

Kaip gaminti:

Bulves nulupkite ir perpjaukite skersai pusiau. Kiekvieną puselę pabarstykite druska ir atskirai suvyniokite į foliją. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Ištraukę foliją nuimkite, o ant bulvių puselių uždėkite po gabalėlį sviesto ir dar kartą pakepinkite, kol gražiai apskrus.
Vištieną sumalkite arba supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į dubenį. Ten pat įmuškite kiaušinius, suberkite krakmolą, sukrėskite majonezą ir gerai suminkykite (jei vištieną tik pjaustėte – tuomet tiesiog išmaišykite). Suberkite smulkintus žalumynus, pasūdykite, įberkite pipirų ir dar kartą išmaišykite. Palikite valandai pastovėti, o po to įkaitintoje keptuvėje iškepkite blynelius.
Patiekite su orkaitėje keptomis bulvėmis.

See Also
Čenachai

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top