Paieška
Paieška skyriuje
Vienas geriausių būdų atsigaivinti karštą dieną – šaltas gėrimas. Tačiau dar geriau, kai jis yra gausus vitaminų, tuomet atgaiva kūnui ir energijos užtaisas dar didesnis.
Prieskoniais maistą gardiname visus metus, bet žiemą virtuvė išsiskiria tuo, kad ypač norisi sodresnio skonio, sotesnių patiekalų. Kokius prieskonius geriausia rinktis?
Laurynos Narkevičiūtės nuotr. Stilingu skanaus maisto gaminimu ir patiekimu garsėjantis kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pirmąją vasaros dieną sutikti terasoje greta griliaus....
Stilingu skanaus maisto gaminimu ir patiekimu garsėjantis kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pirmąją vasaros dieną sutikti terasoje greta griliaus.
Jau trečią sekmadienį iš eilės pristatome jums meniškai savo beprotybę maistui išreiškiančią tinklaraštininkę. Šį kartą tai Berlyne save Berlyne atradusią lenkę Martą Grebe.
Metas keisti kailį, ir geriausia tai daryti šokant – neatremiamą tiesą artėjant savaitgaliui deklaruoja sostinės klubas „Opium“ ir pristato net du madai, stiliui, formoms, spalvoms,...
Nustebinkite savo draugus Helovino naktį kokteilias iš akies obuolių, raganų gleivių, pelėsių, pelkių dumblo ir t. t. Išsamūs receptai, kaip juos pasidaryti ir iš kur gauti neįprastų...
Žydinti pieva, dūzgiantys vabzdžiai, pora patogių šezlongų ir medinis staliukas su ąsočiu... naminio limonado. Stiklinė šalto, putojančio, pačių pasigaminto gėrimo dvelkia nostalgija,...