Now Reading
Obuolių pyragas „kitaip“

Obuolių pyragas „kitaip“

Obuolių pyragas „kitaip“

Šis receptas pirmiausia skirtas tiems, kurie neturi orkaitės, tačiau nori nustebinti namiškius naminiu pyragu, ir, žinoma, tiems, kurie negali gyventi be saldumynų…

Jums reikės:

1 pakelio sviesto
1 stiklinės cukraus
1 kiaušinio
0,5 kg obuolių
0,5 kg sausainių (vadinamųjų „Gaidelis“)

Kaip gaminti:

See Also
Austriški meduoliai

Dubenyje su šaukštu išminkykite sviestą, kad jis būtų kuo minkštesnis. Tada suberkite cukrų ir maišykite su sviestu, kad gautųsi kuo skystesnė masė. Įmuškite kiaušinį ir vėl maišykite. Nulupkite ir sutarkuokite („burokine“ tarka) obuolius ir supilkite juos į masę, vėlgi viską išmaišykite. Sausainius laužydami berkite į masę ir išmaišykite. Galiausiai gautą dubens turinį supilkite į norimą formą, indą ir su šaukštu „paspaudykite“, išlyginkite paviršių, kad nebūtų tarpų ir įdėkite į šaldytuvą. Jei esate didelis smaližius ir norite pyrago „čia ir dabar“, užteks palaikyti šaldytuve porą valandų, o jei niekur neskubate, gaminkite vakare, o ryte jau skanaukite. Taip pat į šį paprastą ir labai skanų pyragą galima įdėti razinų ar riešutų, pagal skonį.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top