Now Reading
Kalakutienos kukuliai su kaparėlių padažu

Kalakutienos kukuliai su kaparėlių padažu

Kalakutienos kukuliai su kaparėlių padažu

Jums reikės:

Kukuliams: 

600 – 700 g kalakutienos filė ir kalakutienos faršo (sumaišytų lygiomis dalimis)
3 skiltelės česnakų
1 kiaušinių trynys
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
šaukštelis kario miltelių
aliejaus
druskos
maltų juodųjų pipirų

Padažui:

400 g natūralaus jogurto
pusė stiklinės konservuotų kaparėlių
pusės žaliosios citrinos sulčių
žiupsnelis cukraus
maltų juodųjų pipirų
kario

Kaip gaminti: 

Faršą sumaišykite su smulkintomis česnako skiltelėmis, tryniu, džiūvėsėliais ir kariu. Įberkite pipirų ir pasūdykite. Rankomis gerai išmaišykite ir palikite 20 min.

Šlapiomis rankomis suformuokite maždaug graikinio riešuto dydžio kukuliukus ir virkite pasūdytame vandenyje apie 20 min. Išgriebkite ir apkepkite keptuvėje, kol apskrus.

See Also
Buritos

Pusę kaparėlių sutrinkite su citrinos sultimis, cukrumi, kariu ir pipirais. Į jogurtą sudėkite kaparėlių masę ir išmaišykite. Likusius kaparėlius suberkite ant padažo.

Patiekite viską kartu.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top