Jums reikės:
plekšnės filė – 0,5 kg,
sviestas – 30 g,
pievagrybiai – 250 g,
mažesni pomidorai – 300 g,
druska, pipirai,
citrinos sultys,
vanduo – 1 stiklinė,
salierų lapeliai – 3–4 šaukštai,
bulvės – 3-4 vnt.,
lapinės salotos.
Kaip gaminti:
Sviestą įkaitinkite karščiui atspariame giliame inde, į jį sudėkite žuvies gabalėlius, susmulkintus pievagrybius ir į 4 dalis supjaustytus pomidorus. Viską apšlakstykite citrinos sultimis, apibarstykite druska, pipirais ir dar įpilkite vandens. Uždenkite indą dangčiu ir troškinkite 20 minučių. Nepamirškite išvirti bulvių. Prieš patiekdami ant stalo patiekalą apibarstykite salierais. Skanaukite su lapinėmis salotomis.