Now Reading
Varškės desertas

Varškės desertas

Varškės desertas

Jums reikės:

Želatina – 4 šaukšteliai
Varškės sūreliai – 500 g
Pienas – 1/4 l
Žiupsnelis druskos
Juodųjų serbentų sultys – 4 šaukštai
Citrinų sultys – 2 šaukštai
Miltinis cukrus – 50 g
Smulkintas kartusis šokoladas – 80 g
Lazdynų riešutai – 1 šaukštas

Kaip gaminti:

Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje. Sūrelius, pieną ir druską ištrinti iki minkštos vientisos masės. Išbrinkusią želatiną ištiprdyti 4 šaukštuose verdančio vandens, sukrėsti į kremą, gerai išmaišyti ir padalinti į tris dalis.
Vieną dalį kremo sumaišyti su juodųjų serbentų sultimis, pasaldinti ir sukrėsti į taures. Kitą dalį sumaišyti su citrinų sultimis, pasaldinti ir sukrėsti ant pirmojo sluoksnio. Trečią varškės kremo dalį sumaišyti su ištirpintu šokoladu, smulkintais riešutais ir cukrumi. Palikti, kad atvėstų. Papuošti plakta grietinėle, vyšniomis, šokolado drožlėmis ar banano griežinėliais.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top