Receptai

Abrikosų vištiena

Abrikosų vištiena

Cukrų ir actą sumaišyti su abrikosų gabaliukais. Keptuvėje išlydyti 1 v. š. sviesto ir įpilti 1 v. š. aliejaus. Sudėti smulkintą vištieną, pabarstyti druska. Vištienai iškepus atidėti į šalį. Keptuvėje išlydyti likusį sviestą, sudėti smulkintą svogūną. Supilti vandenyje išmaišytą sultinį, kai svogūnai paruduoja. Sudėti prieskonius, padažą. Sudėti vištieną, viską sumaišyti kartu.

Įdomu

Kinas

Menas

Savaitgalio serialas. Labai moderni modernios šeimos idilė

Savaitgalio serialas. Labai moderni modernios šeimos idilė

Moderni šeima (Modern Family) – nuo 2009 metų rodomas amerikietiškas komedijų serialas, kurį kuria Christopheris Lloydas ir Stevenas Levitanas. Serialas daromas vadinamu mokumentarijos principu, kuomet pagrindiniai charakteriai savo sugalvotus išgyvenimus nuolat pasakoja tiesiogiai į kamerą ir nori iš dalies sukurti įspūdį, jog režisierius fiksuoja ne sukurtą scenarijų, bet realią didelės šeimos dokumentiką.

Mada

Sveikata ir grožis

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.