Receptai

Tradiciniai pusryčiai skirtingose Europos šalyse

Tradiciniai pusryčiai skirtingose Europos šalyse

Išvykus svetur, maistas – viena įdomiausių, labiausiai intriguojančių patirčių. Per jį galima ne tik pažinti šalį, bet ir iki šiol dar neatrastais skoniais ar jų deriniais nustebinti save, o gal net pasisemti įkvėpimo raciono pokyčiams namuose?

Įdomu

Kinas

Menas

Pudelis matavosi Lady Gagos kostiumus (foto)

Pudelis matavosi Lady Gagos kostiumus (foto)

„Laikas.lt” pastebėjo, kad paskutiniuoju metu internetinė pramoginė žiniasklaida ypatingai domisi pop dievaitės Lady Gagos priaugtais/numestais kilogramais, vimtelėjimais scenoje arba intriguojančiais kostiumais. Kita populiari tendencija – mieli gyvūnai ir jų nuotraukos. Fotografė ir režisierė Lara Jo Regan sugebėjo visa tai suderinti: į kalendorių „Lay Z Gaga“ sudėjo pudelio Maxo fotografijas, kuriose jis aprengtas… ekcentriškosios dainininkės kostiumais!

Mada

Sveikata ir grožis

Stiliaus ir grožio stovykla

Stiliaus ir grožio stovykla

Pasiūlymas merginoms, kurios vasarą turi daug laisvo laiko: 6 smagios ir naudingos dienos su profesionaliais stilistais ir makiažo specialistais, kurie padės atrasti savo stilių, išryškinti grožį, gerai praleisti laiką ir susirasti naujų draugų.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.