Now Reading
Įdarytos saldžiosios paprikos

Įdarytos saldžiosios paprikos

Įdarytos saldžiosios paprikos

Ingredientai:

saldžioji paprika, 4 vnt
kiaulienos faršas, 250 g
jautienos faršas, 250 g
ryžiai, 125 g
1 svogūnas
1 morka
kečiupas, 2 šaukštai
grietinė, 2 šaukštai
sultinys
prieskoniai

Kaip gaminti:

Išpjaukite paprikos kotą, išimkite sėklas. Apvirkite 1-2 min, kad paprikos nebūtų karčios. Išvirkite ryžius. Faršą sumaišykite su virtais ryžiais, pagardinkite prieskoniais, druska. Įdarykite paprikas paruošta mase. Burokine tarka sutarkuokite morką, svogūną supjaustykite kubeliais, sumaišykite. Paprikas sudėkite į troškinimui skirtą indą, apibarstykite morkos ir svogūno mišiniu, užpilkite sultiniu, įdėkite grietinės, kečiupo, paskaninkite prieskoniais ir troškinkite, kol paprikos suminkštės.

See Also
Tiršta grybų sriuba

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top