Receptai

Kiaušinių marginimas dažais iš gamtos pagal Beata Nicholson (foto)

Kiaušinių marginimas dažais iš gamtos pagal Beata Nicholson (foto)

Kiaušinius dažyti natūraliai yra brangesnis pasirinkimas nei maistiniais dažais – ir laiko, ir išlaidų prasme, nes reikia bent kelių skirtingų komponentų, juos paruošti ir dar kantrybės būsimą margutį išlaikyti juose pernakt, o po to – kol apdžius. Tačiau atradimo (būsimų spalvų) džiaugsmas ir jaudulys tikrai atpirks pastangas, o nulupus margutį nemalonių pojūčių neskatins spalvotas baltymas.

Įdomu

Kinas

Menas

Savaitgalio serialas. „American horror story” - psichologinė įtampa ir siaubas

Savaitgalio serialas. „American horror story” – psichologinė įtampa ir siaubas

Vivien Harmon – žavi vidutinio amžiaus moteris ištekėjusi už Beno Harmono (universiteto dėstytojo ir psichiatro) ir auginanti paauglę dukrą Violet. Viskas atrodo normalu, tačiau staiga gyvenimas pakrypsta netikėta linkme.

Mada

Sveikata ir grožis

Sužinok daugiau apie jogos rūšis

Sužinok daugiau apie jogos rūšis

Daugeliui yra žinoma, jog žodis „yoga“ reiškia susijungimą. Dvasine prasme tai procesas identifikuojant savąjį Aš (sielą) su Aukščiausiąja Sąmone. Tai vyksta gryninant ją nuo geismo, godumo, neapykantos ir egoizmo. Jogos filosofija yra viena praktiškiausių filosofijų pasaulyje. Ji remiasi tam tikrais gamtos dėsniais. Tai yra tikslusis mokslas, todėl, praktikuojant pasirinktą jogos rūšį, labai svarbu laikytis tikslių nurodymų ir disciplinos.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.