Now Reading
Savaitgalio receptas. Įdarytos saldžiosios paprikos

Savaitgalio receptas. Įdarytos saldžiosios paprikos

Savaitgalio receptas. Įdarytos saldžiosios paprikos

Ką gaminsime šį savaitgalį? Siūlome nusipirkti saldžiųjų paprikų ir pasigaminti išties paprastą, bet labai skanų patiekalą. Jūsų dėmesiui ir skrandžiui – įdarytos saldžiosios paprikos.

Ingredientai:

saldžioji paprika, 4 vnt.
kiaulienos faršas, 250 g.
jautienos faršas, 250 g.
ryžiai, 125 g.
1 svogūnas
1 morka
kečiupas, 2 šaukštai
grietinė, 2 šaukštai
sultinys
prieskoniai

Kaip gaminti:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Išpjaukite paprikos kotą, išimkite sėklas. Apvirkite 1-2 min, kad paprikos nebūtų karčios. Išvirkite ryžius. Faršą sumaišykite su virtais ryžiais, pagardinkite prieskoniais, druska. Įdarykite paprikas paruošta mase. Burokine tarka sutarkuokite morką, svogūną supjaustykite kubeliais, sumaišykite. Paprikas sudėkite į troškinimui skirtą indą, apibarstykite morkos ir svogūno mišiniu, užpilkite sultiniu, įdėkite grietinės, kečiupo, paskaninkite prieskoniais ir troškinkite, kol paprikos suminkštės.

Skanaus! Daugiau receptų rasite Laikas.lt receptų rubrikoje.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt