Now Reading
Globotinio pusryčiai. Šunelio Lordo laiškas būsimiems šeimininkams (foto)

Globotinio pusryčiai. Šunelio Lordo laiškas būsimiems šeimininkams (foto)

Globotinio pusryčiai. Šunelio Lordo laiškas būsimiems šeimininkams (foto)

Laikas.lt

Tęsiame „Laikas.lt“ rubriką „Globotinio pusryčiai“. Joje kiekvieną trečiadienį bendradarbiaudami su socialinės iniciatyvos grupe „Padėk man surasti tave“ pristatome po vieną namų ieškantį gyvūną, kuris gali tapti tavo geriausiu draugu. Šiandien jūsų gerumo tikisi šunelio Lordas, kuris skiria laišką būsimiems šeimininkams.

Sveiki, aš esu Lordas, šarpėjus, tik naudojau gerą kremą nuo raukšlių. Na, gerai jau gerai, nesu grynaveislis šarpėjus, bet sutikit, kad labai panašus, o ir odos priežiūra paprastesnė. Esu jaunas, energingas ir stiprus, labai labai myliu visus žmones, mėgstu žaisti, bėgioti. Niekas manęs nemokė gero elgesio taisyklių, todėl, jei norėsi, kad elgčiausi kaip tau patinka, turėsi man paaiškinti, kaip reikia, išmokyti.

Mane rado mažiuką ir priglaudė. Pradžioje galvojo, kad užaugsiu bokseris, taip ir skiepų pase įrašė. Norėjo, kad saugočiau, bet aš nemoku, nežinau, kaip tai daryti. Kai atvežė į prieglaudą, girdėjau sakant, kad netinku jiems, nes neloju, taigi paliko mane čia. Visgi prieglaudoje sakė, kad man visai ir nereikia loti, kad aš geras šuo, tik strakalas. Dar sakė, kad čia aš tik laikinai, kol atvažiuosi tu ir paimsi mane.

Taigi aš tavęs labai laukiu, nes prieglaudoje liūdna, čia daug šuniukų ir dėmesio kiekvienam tenka mažokai, o aš taip noriu žaisti. Ir dar norėjau pasakyti, kad esu labai tvarkingas, labai nemėgstu atlikti savo reikalų ten, kur gyvenu, todėl noriu būti vedžiojamas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kreipkitės: +370 624 41922, [email protected], Pakruojo raj.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top