Now Reading
Čeburėkai su pomidorais

Čeburėkai su pomidorais

Čeburėkai su pomidorais

Ingredientai:

miltai – 2 stiklinės,
aliejus tešlai – 50 g, kepimui – 100 g,
kiaušinis,
pomidorai – 4,
fermentinis sūris – 200 g,
svogūnų laiškai, petražolės, krapai,
majonezas.

Kaip gaminti:

Snadžiai išmaišyti tešlą iš miltų, aliejaus, kiaušinio ir vandens. Supjaustykite pomidorus ir sūrį. Susmulkinkite svogūnus ir žalumynus ir sumaišykite su majonezu. Iškočiokite tešlą stačiakampiais.

Į kiekvieną stačiakampio pusę dėkite gabaliuką sūrio, šaukštelį majonezo su žalumynais, pomidoro riekelę. Kraštus sujunkite prispausdami šakute. Čeburėkus kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top