Ingredientai:
miltai – 2 stiklinės,
aliejus tešlai – 50 g, kepimui – 100 g,
kiaušinis,
pomidorai – 4,
fermentinis sūris – 200 g,
svogūnų laiškai, petražolės, krapai,
majonezas.
Kaip gaminti:
Snadžiai išmaišyti tešlą iš miltų, aliejaus, kiaušinio ir vandens. Supjaustykite pomidorus ir sūrį. Susmulkinkite svogūnus ir žalumynus ir sumaišykite su majonezu. Iškočiokite tešlą stačiakampiais.
Į kiekvieną stačiakampio pusę dėkite gabaliuką sūrio, šaukštelį majonezo su žalumynais, pomidoro riekelę. Kraštus sujunkite prispausdami šakute. Čeburėkus kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.