Ingredientai:
Sluoksniuota bemielė tešla,
„Castello Danish Camembert“ sūris,
įvairių salotų lapai,
šaldytos vyšnios,
sausas raudonasis vynas,
cukraus pudra,
kiaušinis,
„Kotanyi Provanso” žolelės.
Kaip gaminti:
Pasiruošiame sluoksniuotąją tešlą, į ją suvyniojame visą kamambero sūrį taip, kad jo nesimatytų. Išplakame kiaušinio plakinį ir aptepame juo sluoksniuotąją tešlą, šauname į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepame apie 10 min., kol gražiai paruduoja tešla.
Per tą laiką, kol orkaitėje kepa sūris, pasiruošiame vyšnių padažą. Į verdantį vandenį supilame vyšnias, jas apie 3 min. paverdame, pilame šlakelį raudonojo vyno, beriame cukraus pudros ir verdame dar apie 5 min.
Ant lėkštės paklojame plėšytus salotų lapus, dedame iškeptą sūrį ir pilame ant viršaus vyšnių padažą, pabarstome prieskoniais.