Now Reading
Lašišos putėsiai

Lašišos putėsiai

Lašišos putėsiai

Ingredientai:
lašiša, 200 g
2 kietai virti kiaušiniai,
1 svogūnas,
majonezas, 200 g
želatina, 1 šaukštas
sultinys, 200 g
prieskoniai

Kaip gaminti:
Žuvį pabarstykite prieskoniais ir 7 – 10 min. pakepkite, atvėsinkite. Želatiną ištirpinkite 200 g sultinio. Kiaušinius, svogūną ir žuvį sumalkite, sumaišykite su majonezu ir paruošta želatina. Viską gerai išmaišę dėkite į formas ir atvėsinkite. Prieš patiekdami papuoškite žalumynais.

Skanaus!

See Also
Sūrio kepinukai prie alaus

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt