Ingredientai:
mėsos sultinys, 2,5 l
bulvės, 1 kg
1 svogūnas
rūgštynės ar špinatai, 250 g
salieras, 100 g
dešra, 4 gabaliukai
3 kiaušiniai
džiūvėsėliai, 1 šaukštas
grietinė, 1 stiklinė
druska
pipirai
Kaip gaminti:
Bulves nuskusti, išvirti mėsos sultinyje kartu su svogūnu ir sutrinti trintuvu. Rūgštynes (špinatus), salierus supjaustyti ir sudėti į bulvių masę.
Įberti druskos, pipirų ir dar 5 min. pavirinti. 2 kietai išvirtus kiaušinius perpjauti pusiau, pavolioti miltuose, pavilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepinti su taukais ir dešros gabalėliais.
Sriubą nukelti nuo ugnies, sudėti grietinę.
Į kiekvieną lėkštę dėti po gabalėlį dešros ir kiaušinio puselę, užpilti sriuba.
Skanaus!
See Also