Now Reading
Lietuviška trintų bulvių sriuba

Lietuviška trintų bulvių sriuba

Lietuviška trintų bulvių sriuba

Ingredientai:
mėsos sultinys, 2,5 l
bulvės, 1 kg 
1 svogūnas
rūgštynės ar špinatai, 250 g
salieras, 100 g 
dešra, 4 gabaliukai 
3 kiaušiniai
džiūvėsėliai, 1 šaukštas
grietinė, 1 stiklinė 
druska
pipirai

Kaip gaminti:
Bulves nuskusti, išvirti mėsos sultinyje kartu su svogūnu ir sutrinti trintuvu. Rūgštynes (špinatus), salierus supjaustyti ir sudėti į bulvių masę.
Įberti druskos, pipirų ir dar 5 min. pavirinti. 2 kietai išvirtus kiaušinius perpjauti pusiau, pavolioti miltuose, pavilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepinti su taukais ir dešros gabalėliais.
Sriubą nukelti nuo ugnies, sudėti grietinę.
Į kiekvieną lėkštę dėti po gabalėlį dešros ir kiaušinio puselę, užpilti sriuba.

Skanaus!

See Also
Namuose gaminti braškiniai ledai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top