Now Reading
3 klausimai, į kuriuos reikia žinoti atsakymus

3 klausimai, į kuriuos reikia žinoti atsakymus

3 klausimai

ITNaujienos.lt

Dažnai naudotojams iškyla labai paprastų klausimų, į kuriuos sunku rasti atsakymus. Foxnews.com dalijasi skaitytojų užduotais klausimais ir geranoriškai atsako į juos.

Klausimas: Bandžiau peržiūrėti vaizdo įrašą „Facebook“ tinkle, tačiau jis neveikė. Tada sulaukiau pasiūlymo atsisiųsti naują programą, bet ir ją įdiegus vaizdo įrašas neveikė. Ką daryti?

Atsakymas: Tikriausiai tai buvo netikras vaizdo įrašas. Tai apgaulingas siūlymas, naudojamas „Facebook“ sistemoje. Dažniausiai esate raginami peržiūrėti skandalingą vaizdo įrašą, tačiau nuspaudę ant nuorodos jo nematote ir esate skatinami atsisiųsti neva naudingą programą. Verta žinoti, kad tokie vaizdo įrašai yra šlamštas, tai gali būti ir virusai. Todėl jų geriau iš viso nežiūrėti. Norėdami įsitikinti, kad toks vaizdo įrašas egzistuoja tiesiog ieškokite jo „Youtube“.

Klausimas: Kompiuteryje yra virusas, kurio antivirusinė sistema negali pašalinti. Kaip galiu jo atsikratyti?

Atsakymas: Įsitikinkite, kad antivirusinė programa atnaujinta. Jeigu jos reguliariai neatnaujinsite, kai kurie virusai gali patekti į kompiuterį, nes programa jų neatpažįsta. Norėdami virusą pašalinti įjunkite „Safe Mode“ režimą, tai galite padaryti iš naujo įjungdami kompiuterį ir nuspausdami F8 mygtuką. Jeigu tai nepadeda, gali tekti panaudoti tokią programą kaip „AVG Rescue“. Jeigu niekas nepadeda greičiausiai teks valyti kietąjį diską ir iš naujo diegti operacinę sistemą.

Klausimas: Nusipirkau kompiuterį, jame yra programų, kurių man nereikia. Ar galima jas paprastai ir greitai pašalinti?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Atsakymas: Labai gaila, kad gamintojai diegia tokias programas, kurių naudotojui nereikia. Pašalinti jas galite naudodami „Windows built-in uninstaller“ funkciją, taip pat galima naudoti „PC Decrapifier“ programą.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top