Now Reading
Lengvi ir paprasti būdai numesti svorio

Lengvi ir paprasti būdai numesti svorio

Lengvi ir paprasti būdai numesti svorio

Alfa.lt

Nenorite gadintis nuotaikos ir valgyti vien salotas, vakarus praleisti sporto klube, o šokolado skyrių praeiti su dideliu liūdesiu? Toks būdas – nebūtinai vienintelis, jei norite numesti svorio. Žinoma, viskas priklauso nuo to, kokį antsvorį turite, tačiau atsikratyti kelių papildomų kilogramų galite tik šiek tiek pakoregavę savo valgymo ir judėjimo įpročius. Pateikiame kelis patarimus, ką galėtumėte pakeisti.

Valgykite iš mažesnių lėkščių. Ta pati porcija didelėje ir mažoje lėkštėje atrodo kitaip, tad pasirinkdami mažesnę, apgausite save, kad jūsų porcija yra didesnė.

Prieš keliaudami valgyti į restoraną, patikrinkite jo meniu ir išsirinkite, ką valgysite internete. Tokiu būdu kils mažiau pagundų spontaniškai užsisakyti papildomų desertų ar kitų patiekalų, kurie, jau esant vietoje, gali patraukti jūsų akį.

Per dieną geriau valgyti dažniau, bet mažesnėmis porcijomis, todėl, jei valgote restorane, užsisakinėdami maistą, paprašykite, kad pusę porcijos iškart jums supakuotų į dėžutę išsinešti – taip neprisikimšite, o ir turėsite maisto vakarienei.

Kartą ar kelis per savaitę užsirašykite viską, ką suvalgėte per praėjusį laiką – taip iškart pamatysite, ko tikrai galėjote atsisakyti, ir kitą kartą to galbūt nebekartosite.

Kad ir kaip tingisi, po dienos darbų pasivaikščiokite bent dešimt minučių – tiek laiko tikrai galite rasti.

Prieš kiekvieną valgymą išgerkite stiklinę vandens – net ir tuo atveju, jei nesijaučiate ištroškę.

Užkandžiams rinkitės vaisius ar jogurtą – stenkitės jais pakeisti šokoladą ar sausainius, tačiau nėra būtina jų visiškai atsisakyti. Jei labai norisi, nekankinkite savęs, bet nepersistenkite.

Išsimiegokite. Jūsų sveikatai, grožiui, figūrai ir odai miegas – itin svarbus. Jei tik yra galimybė, skirkite jam bent aštuonias valandas per parą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Po maisto išsivalykite dantis. Gaivus jausmas padės greičiau pamiršti mintis apie maistą.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top