Now Reading
Globotinio pusryčiai: Largo pasiruošęs keliauti į namus

Globotinio pusryčiai: Largo pasiruošęs keliauti į namus

Globotinio pusryčiai: Largo pasiruošęs keliauti į namus

Jis tarsi princas. Stotingas, aukštas, laibas, tvirtas. Įspūdingas. Galbūt dogo mišrūnas, galbūt dar kokios aukštaūgės veislės.

Vedžiodamas Largo, atkreiptumėt kiekvieno dėmesį. Jau galit iš anksto sugalvoti atsakymą į klausimus „kokia čia veislė“.

Sunku patikėti, kad į „SOS gyvūnų“ prieglaudą jis atvyko sunkiai sužalotas, beveik nepasikeliantis, inkščiantis iš skausmo, tiesa? Largo buvo partrenktas mašinos, iš griovio prie Rudaminos jį atvežė mums policijos pareigūnai. Dubens kaulų lūžis. Operacija. Ar stovės, ar vaikščios?..

O dabar štai ir neįtartum, kad tokią operaciją atkentėjo – laigo po voljerą kaip užsuktas! Tačiau ir savo kambariuką mėgsta, mielai grįžta sušilti ir jaukiai įsitaisyti guolyje. Be to, labai tvarkingas – niekada nepriteršia viduje, visada sulaukia, kol gaus išeiti į lauką. Tad jis, nepaisant ūgio, tikrai ne voljero šuo, nekalbant jau apie trumpą plauką.
Kitų šunų-patinų nemėgsta, koliojasi per tvorą kaip reikiant. O žmogui meilus, glaustosi, gerinasi.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jei norite suteikti šiam jaunam šuniui namus, atvykite susipažinti į prieglaudą Minsko pl. 33a, Vilnius, tik prieš tai būtinai susitarkite dėl laiko tel. 8 683 39826.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top