Now Reading
Šveicariškas sūrio pyragas lietuviškai

Šveicariškas sūrio pyragas lietuviškai

Šveicariškas sūrio pyragas lietuviškai

Ingredientai:

fermentinis sūris (40-45 proc. riebumo) – 250 g,
pienas – 200 ml,
dideli kiaušiniai – 2-3,
bemielė sluoksniuota tešla,
pomidorai – 2-3,
Picos, žolelių prieskoniai,
druska, pipirai.

Kaip gaminti:

Kiaušinius suplakite dubenyje. Įdėkite pipirų ir druskos, pagal skonį. Supilkite pieną ir sutarkuotą sūrį. Masę supilkite į kepimo formą, išklotą tešla. Viršų puošiame griežinėliais pjaustytais pomidorais ir pabarstome prieskoniais. Dėkite į 180° įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 40-45 minutes, kol šiek tiek iškils ir pageltonuos viršus. Pyragą valgykite atšaldytą.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top