Jums reikės:
cukinija – 1
malta kiauliena – 0,5 kg
svogūnai – 2
fermentinis sūris – 200-300 g
prieskoniai (pagal skonį)
folija kepimui
Kaip gaminti:
Cukiniją nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir išimkite sėklas. Pjaustykite griežinėliais taip, kad į vidų tvirtai būtų galima prikimšti maltos kiaulienos.
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus, prieskonius ir viską išmaišykite. Kiek paruošėte griežinėlių, tiek reikės ir gabalėlių folijos.
Cukinijos griežinėlį dėkite ant folijos, prikimškite maltos kiaulienos ir ant viršaus apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Foliją užsukite taip, kad mėsai iškepus neišbėgtų iš jos sultys.
Patiekalą apie valandą laiko kepkite 200 laipsnių karštumo orkaitėje.