Now Reading
Šalta agurkų sriuba

Šalta agurkų sriuba

Šalta agurkų sriuba

Ingredientai:

natūralus jogurtas – 8 stiklinės,
agurkai – 2 vnt.,
pienas,
česnako skiltelė,
druska, baltieji pipirai,
citrinos sultys – keletas lašų.

Kaip gaminti:

Smulkiai supjaustome agurkus.  Į dubenį supilame jogurtą, įlašiname išspaustą česnaką ir suberiame susmulkintus agurkus. Jei norime, galime jogurtą atskiesti pienu. Įberiame druskos, pipirų, išmaišome ir padedame 1 valandai į šaldytuvą.  Sriubą reikia valgyti šaltą, galima papuošti krapais.

Taip pat sriubą galime pagardinti mėtų lapeliais arba smulkintais lazdyno riešutais.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top