0.3 C
Vilnius
Ketvirtadienis, 5 gruodžio, 2024

Rūkytos žuvies salotos

Jums reikės:

400 g karšto rūkymo žuvies,
0,5 l konservuotų žalių žirnelių,
1 svogūno,
100 g majonezo,
2 kietai virtų kiaušinių,
saujelės krapų ir svogūnų laiškų,
žiupsnelio druskos ir maltų pipirų.

Kaip gaminame:

Žuvį atskirkite nuo kaulų ir sutrupinkite mažais gabaliukais. Svogūną smulkiai supjaustykite. Į indą suberkite žirnelius, žuvį, susmulkintą svogūną, pagardinkite druska bei pipirais, sudėkite majonezą ir viską išmaišyti. Ant viršaus uždėkite pjaustytus virtus kiaušinius ir apibarstykite žalumynais.

Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: